Rock News

Noutățile din rock: o nouă eră muzicală pentru twenty one pilots

Săptămâna aceasta am vorbit la „Noutățile din rock” despre noua eră muzicală pe care twenty one pilots se pregătește să o anunțe, noul single Lion’s Share, moartea toboșarului HELIX, dar și despre autobiografia pe care Alex Van Halen o va lansa în toamna acestui an

Nou single de la Lion’s Share

Trupa suedeză de heavy metal a lansat single-ul „Live Forever”, disponibil acum pe platformele de streaming muzical. Odată cu el, trupa a declarat că e un cântec despre cum începi să iei atitudine pentru tine însuți, în timp ce rămâi totuși și genul de om căruia îi pasă de cei din jur. Un mesaj frumos, relevant pentru mulți dintre noi în vremurile de azi.


Greg „Fritz” Hinz, toboșarul Helix, a murit la vârsta de 68 de ani

Acesta se lupta de aproape un an cu cancerul care, din nefericire, l-a răpus în urmă cu trei zile. Acesta s-a alăturat trupei canadiene în 1982 și a cântat alături de ei până în 1996, an după care a avut o pauză de 13 ani până la revenirea alături de colegii săi. 


Alex Van Halen își va lansa autobiografia în octombrie

Toboșarul trupei Van Halen a anunțat că va lansa pe 22 octombrie cartea care se va numi „Brothers” și care va conține aproape 400 de pagini. Momentan, prețul listat pentru ea este de 32 de dolari. 


twenty one pilots oferă primul indiciu despre noua lor eră muzicală 

Ne apropiem de aniversarea de 3 ani a celui mai recent albumul al duo-ului american și am primit un indiciu despre noua eră pe care twenty one pilots se pregătește să o anunțe oficial perioada următoare. Aceștia au trimis un număr limitat de 1.500 scrisori către fani din mai multe țări, au împărțit flyere și au afișat reclame uriașe cu un nou logo și o nouă identitate vizuală, care ar putea însemna și un album nou, dar cel mai probabil și un nou turneu. Nu cred că mai e mult până vom afla mai multe informații din partea lor și abia așteptăm!