Rock News

Cum a schimbat David Lee Roth lumea - cartea

Editura Backbeat Books a stabilit ca data de lansare pentru volumul „How David Lee Roth changed the world”, de Darren Paltrowitz, să fie 1 ianuarie 2024

"How David Lee Roth changed the world", cuprinzând suișurile și coborâșurile unei cariere cu adevărat neobișnuite, este o perspectivă intimă asupra vieții incredibile ale lui David Lee Roth, de la începuturile sale cu Van Halen, până la plecarea sa extrem de mediatizată din trupă și revenirea sa triumfală. 

Autorul Darren Paltrowitz aprofundează numeroasele îndeletniciri ale lui Diamond Dave, bazându-se pe aproape o sută de interviuri exclusive, inclusiv seria video inclasificabilă „The Roth Show”, ascensiunea și decăderea programului său radiofonic sindicalizat și linia sa de produse de îngrijire a pielii pentru tatuaje, realtează blabbermouth.net. Sunt incluse conversații cu unii dintre cei mai populari colaboratori ai lui Roth (printre care Steve Vai, Billy Sheehan, Gregg Bissonette, Travis Tritt, John 5 și Ray Luzier de la Korn) și contribuții ale unor personalități influențate de Roth, printre care Jason Aldean, Billy Corgan, Butch Vig și legendarul luptător de sumo Konishiki.

Plină de fotografii care nu au fost publicate niciodată într-o carte - inclusiv imagini exclusive de la Kevin Baldes, basistul trupei Lit - și o introducere a lui Diamond Dallas Page, membru al WWE Hall Of Fame, cartea nu este doar prima despre Roth publicată în ultimele decenii. Îți oferă un prim-plan al unuia dintre cei mai sălbatici și imprevizibili artiști din toate timpurile.

Descrierea cărții: „Ce te faci după ce părăsești una dintre cele mai mari trupe din lume? Dacă ești David Lee Roth, scrii o carte de memorii, devii prezentator de radio, vinzi un scenariu unui mare studio, obții un certificat de paramedic, joci în Vegas, devii pilot certificat de elicopter, scoți versiuni bluegrass ale celor mai mari hituri ale tale și înveți câteva limbi străine. Și apoi te întorci la Van Halen pentru un turneu de reuniune”.

Autorul, Darren Paltrowitz este un detectiv particular autorizat, care a început să lucreze în industria muzicală încă din adolescență. De atunci, a lucrat cu numeroși artiști influenți, printre care Ok Gp, They Mihgt Be Giants, Tracy Bonham, Mike Viola, Amanda Palmer, TNT și Loudness. „How David Lee Roth changed the world” e cea de-a treia carte a sa, o continuare a volumului „Good Advice From Professional Wrestling: Full Contact Life Lessons”, scrisă împreună cu prolificul autor D.X. Ferris și publicată de 6623 Press. Darren este, de asemenea, gazda emisiunii „Paltrocast With Darren Paltrowitz”, care e difuzată, în mod regulat, de peste 150 de posturi de televiziune, pe lângă principalele platforme de podcasting și puncte de vânzare digitale.