Morning Glory

Ce fac românii?

Sergiu Floroaia a venit de dimineață în studiul Rock FM, la emisiunea „Morning Glory”, pentru a dezbate alături de realizatorul Răzvan Exarhu ce fac românii. Discuția a fost difuzată și în direct la Știrile Pro TV. La final, Killa Fonic a cântat în cadrul campaniei „România Are Sânge De Rocker”

Expresia „Românul e bun la toate” e cât se poate de adevărată. Asta au dovedit realizatory și Sergiu Floroaia azi-dimineață la „Morning Glory”. În matinal s-au discutat lucruri impresionante pe care românii le fac. Realizările românilor au fost dezbătute și în direct la Pro TV.

Deci, ce fac românii?

Iau taxiul până în Austria. Un român a făcut această călătorie cu taxiul pentru a-și pedepsi iubita care l-ar fi părăsit pentru altcineva. „Până la urmă cursa a costat mai mult pentru că șoferul ar fi ocolit prin Grecia și i-ar fi arătat Panteonul de vreo patru ori”, a remarcat Răzvan Exarhu.

Un român a furat 4.500 de telefoane dintr-un depozit din Austria. „Totul ar fi început de la un reproș”, a spus Răzvan. „Da”, a continuat Sergiu. „Nu mai dai și tu un telefon acasă?”. 

În Cluj, un bărbat condamnat a fost prins la pescuit. Sergiu a afirmat că acesta „a dat cu bățul în baltă”. 

CFR a cumpărat trenuri. Achiziția ar fi întârziat 20 de ani. „Deci întârzie și achizițiile, nu doar trenurile”, a observat Răzvan. „De acum încolo, nașul o să ne oblige să ne descălțăm la intrare, că e nou, nouț!”, a spus Sergiu. 

Discuția a inclus și vești bune. În 2021, România a produs doar 302 de kilograme de gunoi pe cap de locuitor, mai puțin decât media europeană de 572 de kilograme. „Eh, noi mai și consumăm. De aici vorba aia «Nu mai băga atâtea mizerii în tine!»”. Și Sergiu a adus un punct de vedere interesant în discuție. „Majoritatea gunoaielor nu sunt oricum pe cap de locuitor, ci pe jos!”. 

În județul Sibiu se fac percheziții la domiciliile unor persoane suspectate de furtul unor vaci de rasă. 

„Ce ne dă vaca, Sergiu?”, a întrebat Răzvan.
„Lapte, carne și ani de pușcărie!”

După cum se vede, românii fac de toate! La finalul emisiunii, Killa Fonic a concertat la radio pentru a demonstra că, într-adevăr, „România Are Sânge De Rocker”.  

Morning Glory - 17.11.2023

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:29:54

Morning Glory - 29.04.2024

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:26:07

Morning Glory - 26.04.2024 - LAURENȚIU COMAN + ADRIAN NICOLAE & DAN FRÎNCULESCU

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:19:42

Morning Glory - 25.04.2024 - Paul Ipate

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:22:07