Morning Glory

Concert electrizant The Peltics cu Andi Moisescu

Studioul Rock FM a răsunat în această dimineață cu vocile vesele ale membrilor The Peltics și a lui Andi Moisescu. Noua piesă a sezonului, „Bonnie Tyler”, și hitul de senzație „N-am Bicicletă” s-au putut asculta la „Morning Glory”

Ce poate fi mai frumos decât un cântec vesel dimineața la cafelutsă? The Peltics s-au întors la „Morning Glory”, alături de Andi Moisescu, pentru a pune un zâmbet pe fețele ascultătorilor. Cu toate că au venit cam nepregătiți și era să își uite instrumentele acasă, cei trei haiduci ai muzicii de calitate au făcut o cântare cât se poate de haioasă de dimineață. Așa cum i-au explicat unui ascultător, „Noi cântăm doar repetiția. Orice fraier poate să cânte după repetiție!”. 

Grupul alcătuit din două ukulele și o chitară (și ocazional un clopoțel) a interpretat noul single al sezonului, „Bonnie Tyler”, o piesă care îndeamnă lumea să asculte muzică adevărată și să mai lase ABBA. Artiștii au interpretat și două melodii din repertoriul Cenaclului Flacăra, „Puștoaico” și „Cu căciulile pe frunte”. Nu au uitat nici de sufletele petrecărețe, așa că au cântat și „Pepita”, hitul Bosquito. Pentru cei îndrăgostiți au dedicat, desigur, „Fata din vis” de la Compact. 

Concertul nu se putea încheia fără „N-am Bicicletă”, piesa care a consacrat formația The Peltics. Andi Moisescu a povestit că a găsit varianta originală a melodiei și că nu suna foarte diferit de aceea. „Eu auzisem prima dată piesa cântată de cineva care nu avea voce și am încercat să o caut pe internet, dar nu am găsit nimic. E v-am cântat cum îmi imaginam că trebuia să sune”. 

Mâine, 10 noiembrie, studioul Rock FM va găzdui o formație legendară. Vița De Vie va veni la „Morning Glory” să susțină, prin intermediului unui concert, campania „România Are Sânge De Rocker”. Trupa va cânta și un single nou, intitulat „Între valuri”. 


Morning Glory - 9.11.2023 - Andi Moisescu

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:24:50

Morning Glory - 30.04.2024

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:24:45

Morning Glory - 29.04.2024

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:26:07

Morning Glory - 26.04.2024 - LAURENȚIU COMAN + ADRIAN NICOLAE & DAN FRÎNCULESCU

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:19:42