Rock News

Rock The Underground: Două zile de concert cu D.E.N.I.S.

Cum a bătut ceasul ora 16.30, cum am bătut și eu la ușa studioului Rock FM, unde Cristian Hrubaru îmi pregătea fondurile pentru rubrica „Rock The Underground” a emisiunii „Rock Driver”

Se anunță o săptămână plină de cântări interesante și debutul unor puști extrem de talentați. Ia să vedem ce au pregătit muzicienii din underground pentru zilele următoare!

Joi, 24 august, se ascultă Syfo Dias și Meat Berries la Trei Bețivi, de la ora 19.30! Syfo Dias e un proiect relativ nou, cu un sound greu de definit. E genul ăla de muzică sinceră, lucrată atent, care te face să regreți că nu o vei mai asculta niciodată pentru prima oară. Meat Berries e o formație din Germania, care combină elemente de grunge din anii '90 cu un strop de jazz.

Vineri, 25 august, ne dăm întâlnire în Underworld, de la ora 19.00, cu o entitate foarte interesantă, ușor extraterestră, cu atitudine autentică de Bucureștean. D.E.N.I.S! Cine e D.E.N.I.S.? E o trupă de rock alternativ, care încapsulează stilul de viață urban într-o muzică ce duce cu gândul la Timpuri Noi sau Partizan. Pe scenă va mai urca și una dintre cele mai distractive formații în plină ascensiune de garage punk, Taxawal.

Sâmbătă, 26 august, D.E.N.I.S. va împărții scena din I-auzi Una cu Getchoo, o trupă care abia atunci are debutul live. Băieții cântă indie rock și, pentru că, am avut plăcerea să văd câțiva dintre ei la un jam session, știu cu certitudine că vor face un spectacol captivant. Accesul începe la ora 19.00. 

Duminică, 27 august, în Quantic, vor cânta trei trupe foarte bune. Mean Machine vine din Barcelona și va distruge scena cu heavy thrash metal combinat cu punk. Detraktor e o formație thrash metal, formată dintr-un bulgar, un german și un chilian, câștigători Waken Metal Battle. De Crimena au auzit cu siguranță cei care se învârt prin underground. Stilul lor, brutal metalcore, și precizia la instrument le-au asigurat băieților locul doi la Constelații Rock, etapa Metal și, dacă nu îi prindeți acum, ne vedem cu ei pe 9 septembrie, la Gala Constelații Rock, la Râmnicu Vâlcea. Accesul la concert începe de la ora 19.00.

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu - 22.08

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu, 00:03:52

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu - 23.04.2024

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu, 00:04:51

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu - 16.04.2024

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu, 00:04:47

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu - 09.04.2024

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu, 00:05:28