Rock News

Trupa Outflow a prezentat noul single în direct la „Rock Driver”

Florin Ciotlăuș de la Outflow, o trupă de rock alternativ din Cluj, a intrat în direct la „Rock Driver cu Cristian Hrubaru” pentru a vorbi despre noul single „Spune Tu”

Cristian Hrubaru a avut un invitat foarte talentat ieri, la „Rock Driver”. Florin Ciotlăuș, chitaristul și solistul trupei Outflow din Cluj, a intrat în direct la Rock FM și a spus câteva cuvinte despre noul single, lansat pe 11 august, „Spune Tu”. 

Florin a povestit că trupa a avut parte de o perioadă productivă și frumoasă, cu prilejul acestei noi piese. Concertul de lansare, susținut la Zazen, pe 11 august, a fost și primul concert sold-out pentru Outflow, lucru care nu poate decât să ne bucure. Urmează o perioadă la fel de efervescentă, încât formația, câștigătoare a locului trei la concursul „Costelații Rock”, va cânta la „Gala Constelații Rock” în septembrie. 

Florin a mărturisit că e nerăbdător. Va cânta în aceeași seară cu Vița De Vie, cu care a mai împărțit scena de câteva ori, și cu Vama, trupă al cărei solist, Tudor Chirilă, i-a fost antrenor la „Vocea României” în 2014. 

Piesa „Spune Tu”, care s-a auzit la radio, după intervenția de la „Rock Driver”, e disponibilă pe toate platformele de streaming. E un cântec potrivit la marele fix pentru vară, are o energie frumoasă și e atent lucrată, un rezultat de succes al unor eforturi mari pentru muzică de calitate. Iată și videoclipul!

Rock Driver - 15.08.2023 - Florin Ciotlăuș, solistul Outflow, despre noul single „Spune Tu”

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:08:46

Rock Driver - 15.05.2024 - cu Alina Botezatu, de la Asociația Alma, și Sebastian Erimicioiu, de la Tennis Hero, despre „Game, Set, Heal”, evenimentul caritabil pentru un nou program terapeutic, dedicat celor trecuți prin tratament oncologic

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:09:22

Rock Driver - 14.05.2024 - Mihai Mugescu, despre concursul „Constelații Rock”, de la Râmnicu Vâlcea

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:14:11

Rock Driver - 23.04.2024 - Attila Bolonyi, de la Daimler MC Nomads, despre evenimentul de promovare a conducerii responsabile „Ziua Porților Deschise”, de la Târgu Mureș

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:06:17