Rock News

Trupa Outflow a prezentat noul single în direct la „Rock Driver”

Florin Ciotlăuș de la Outflow, o trupă de rock alternativ din Cluj, a intrat în direct la „Rock Driver cu Cristian Hrubaru” pentru a vorbi despre noul single „Spune Tu”

Cristian Hrubaru a avut un invitat foarte talentat ieri, la „Rock Driver”. Florin Ciotlăuș, chitaristul și solistul trupei Outflow din Cluj, a intrat în direct la Rock FM și a spus câteva cuvinte despre noul single, lansat pe 11 august, „Spune Tu”. 

Florin a povestit că trupa a avut parte de o perioadă productivă și frumoasă, cu prilejul acestei noi piese. Concertul de lansare, susținut la Zazen, pe 11 august, a fost și primul concert sold-out pentru Outflow, lucru care nu poate decât să ne bucure. Urmează o perioadă la fel de efervescentă, încât formația, câștigătoare a locului trei la concursul „Costelații Rock”, va cânta la „Gala Constelații Rock” în septembrie. 

Florin a mărturisit că e nerăbdător. Va cânta în aceeași seară cu Vița De Vie, cu care a mai împărțit scena de câteva ori, și cu Vama, trupă al cărei solist, Tudor Chirilă, i-a fost antrenor la „Vocea României” în 2014. 

Piesa „Spune Tu”, care s-a auzit la radio, după intervenția de la „Rock Driver”, e disponibilă pe toate platformele de streaming. E un cântec potrivit la marele fix pentru vară, are o energie frumoasă și e atent lucrată, un rezultat de succes al unor eforturi mari pentru muzică de calitate. Iată și videoclipul!

Rock Driver - 15.08.2023 - Florin Ciotlăuș, solistul Outflow, despre noul single „Spune Tu”

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:08:46

Rock Driver - 23.04.2024 - Attila Bolonyi, de la Daimler MC Nomads, despre evenimentul de promovare a conducerii responsabile „Ziua Porților Deschise”, de la Târgu Mureș

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:06:17

Rock Driver - 19.04.2024 - The Groovy Bastards, despre lansarea albumului de debut „Charades”

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:13:14

Rock Driver - 17.04.2024 - Alin Coiotu' Dincă, despre vestea că Trooper va deschide pentru Bruce Dickinson, pe 3 iunie

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:06:10