Rock News

Rock The Underground: Joia vocilor feminine

Cristian Hrubaru m-a primit încă o dată în studioul Rock FM, ieri , în timpul emisiunii „Rock Driver”, pentru a prezenta cele mai interesante evenimente din lumea rock-ului underground din săptămână

Dacă, la fel ca și mine, ați fost dezamăgiți că nu ați mai prins bilete la concertul Coldplay de la anul, aflați de la mine că în underground e loc pentru toți. E și mai răcoare! Dar, lăsând glumele la o parte, săptămâna aceasta avem parte de multe evenimente interesante, la care merită să participăm. Iată ce ne pregătesc artiștii mai mici de la noi!

Concert Far Away From Earth

Far Away From Earth, formația incredibil de talentată de rock alternativ din București, are concert pe 27 iulie la The Pub. Dacă nu ați aflat deja, băieții au scos albumul de debut, intitulat „F.A.F.E.”, un început curajos și tupeist pe scena locală. Ei fac acum un fel de turneu al Bucureștiului, ca să spargă gheața. Deci, dacă nu îi prindeți joi, mai aveți patru ocazii: pe 6 august la Le Croc, pe 12 august la Trei Bețivi, pe 10 septembrie la True Club și pe 23 septembrie la Fabrica. În secțiunea „Rock The Underground”, puteți găsi un material amănunțit despre album!


Trupa bucureșteană de rock alternativ The Strizzers lansează piesa „Run From It All”, iar luni vor lansa și videoclipul. Trupa va concerta vineri, 28 iulie, la The Pub, cu această ocazie. Am luat legătura cu vocea formației, Monica, și iată ce a avut de transmis publicului. „Abia aștept să lansăm piesa asta, pentru că este preferata mea de până acum. Duce cu ea un mesaj important, pe care mi-l reamintesc mereu și pe care vi-l las și vouă - «Luptă mereu pentru visurile tale!». Ne vedem vineri la concertul de lansare!”.

Wildchild lansează „Voices”, primul single de pe viitorul EP

Tot vineri, pe 28 iulie, sibienii de la Wildchild vor lansa „Voices”, primul single de pe viitorul EP, „The Last Digit of π”, care va ieși în toamnă. Am luat legătura cu membrii trupei, pentru a afla cât mai multe despre piesă. Cred că cel mai frumos a descris-o chiar Ștefi Popa, solista și autoarea versurilor: „«Voices» e o piesă despre evoluție personală, despre creștere și vindecare. Îmi doresc tare mult să ajungă la cine are nevoie de ea și să știe că nu este singur. Până la urmă, ăsta cred eu că este rolul muzicii”.

Sâmbătă, pe 29, pentru cei cu gusturi mai... extreme, avem parte de o noapte de death metal și thrash metal la Constanța. Toți rockerii adevărați se vor aduna la pub-ul La O Bere ca să îi asculte pe Rotheads, Cryptic Nebula și Out Of Spite! Am observat că, în ultima perioadă, scena locală constănțeană o duce din ce în ce mai bine, mai ales cu stilurile astea mai agresive. Fix la țanc pentru sezonul estival, mare, haos și rock!

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu - 25.07

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu, 00:04:05

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu - 30.04.2024

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu, 00:04:26

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu - 23.04.2024

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu, 00:04:51

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu - 16.04.2024

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu, 00:04:47


Sursă foto: Facebook