Rock News

Judas Priest va lua locul lui Ozzy Osbourne de la Festivalul „Power Trip”

Din cauza unor probleme de sănătate, Ozzy Osbourne nu va mai putea cânta la unul dintre cele mai importante festivaluri de rock din lume, însă locul lui va fi preluat de englezii de la Judas Priest

Legendara trupă de heavy metal Judas Priest a fost adăugată în programul festivalului „Power Trip”, alături de AC/DC, pe afișul zilei de sâmbătă, 7 octombrie. Formația va ocupa locul rezervat inițial lui Ozzy Osbourne, în cea mai mare destinație de muzică live din lume, Empire Polo Club din Indio, California. Evenimentul istoric de trei zile, programat pentru 6, 7 și 8 octombrie, va aduna la un loc șase dintre cele mai mari trupe de rock din lume: Guns N' Roses și Iron Maiden (vineri, 6 octombrie), AC/DC și Judas Priest (sâmbătă, 7 octombrie) și Metallica și Tool (duminică, 8 octombrie).

Prezența Judas Priest la festival a fost confirmată ieri, conform blabbermouth.net. „«Power Trippers», sunteți gata pentru o seară de metal în stil Judas Priest?! Suntem pregătiți și mândri să arborăm steagul heavy metal, la acest prestigios festival. Suntem pregătiți să ridicăm perechile de coarne foarte mult, împreună, în numele metalului la acest eveniment unic în lume, «Power Trip»!”, au declarat membrii Judas Priest pe rețelele de socializare. 



Luni, Ozzy și-a anulat reprezentația la Power Trip din cauza problemelor de sănătate pe care le are. Într-o declarație prin care și-a anunțat retragerea, Osbourne a afirmat: „Planul meu inițial era să revin pe scenă în vara anului 2024, iar când a venit oferta de a face acest spectacol, am fost optimist și am decis să o accept. Din nefericire, corpul meu îmi spune că nu sunt încă pregătit și sunt mult prea mândru pentru caprimul spectacol, pe care îl fac după aproape cinci ani, să fie unul făcut cu jumătăți de măsură”.

Power Trip va marca primul concert al AC/DC din septembrie 2016 încoace, când trupa a încheiat o serie de concerte în Statele Unite cu Axl Rose de la Guns N' Roses la voce, în timp ce solistul Brian Johnson se recupera după ce își pierduse auzul.