Morning Glory

Detox pentru „summer body”

Azi, la „Morning Glory”, tema centrală a fost regimul alimentar și medicamentos pentru corpul perfect pe care să-l afișăm la plajă. Medicul Nicoleta Mândrescu a vorbit despre eficacitatea și riscurile unui „medicament minune”, iar Răzvan Fodor a spus cum a slăbit el

În ultima perioadă, am observat, din ce în ce mai des, că lumea slăbește în mod miraculos în câteva săptămâni. Nicoleta Mândrescu, medic primar Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, a vorbit azi-dimineață la matinal despre noua metodă de slăbit a celor mai avuți și despre probleme de nutriție.

Obezitatea afectează în jur de un miliard de persoane și este considerată o boală cronică. Aceasta atrage după ea alte 200 de probleme de sănătate, precum diabetul, artroza sau apneea. Pe piață a apărut recent un medicament injectabil care ajută la scăderea rapidă în greutate. Multe staruri de la Hollywood își administrează acest tratament, considerat un miracol. Medicul a dat câteva detalii despre cum funcționează injecția. 

În primul rând, acest tratament trebuie recomandat de un medic. La fel ca în cazul fiecărui medicament, acesta vine cu o listă de riscuri. Nu putem administra o substanță de acest tip, decât după un set de analize, pentru ca medicul să își poată da seama dacă ni s-ar potrivi o astfel de schemă de tratament. Injecția acționează ca un ajutător. Nu putem să ne bazăm doar pe ea, fără a ne schimba stilul de viață, atunci când vrem să slăbim.


Principiul funcționării acestui medicament e simplu. Crește sațietatea, adică, după cum a spus doamna doctor, „te învață de câtă mâncare ai de fapt nevoie”. E o soluție bună pentru cei care mănâncă pentru a se recompensa, pentru cei care ronțăie pe fond de stres și pentru cei anormal de pofticioși. Medicul a explicat că, fiindcă injecția eliberează hormoni în organism, poate duce la modificări pe termen lung. Adică poate crește rata metabolică (nivelul de arderi) cu 20-25%. De aceea, e un tratament care, dacă e administrat după indicațiile doctorului, poate fi foarte eficient. 


Răzvan Fodor face detox?

Pentru că tot au deschis realizatory subiectul slăbitului, era și normal să îl cheme pe Răzvan Fodor în emisiune. Acesta a mărturisit că nu a folosit vreun tratament pentru a slăbi, ci „s-a chinuit un pic”. „Mai puțin vinuț, mai puțină mâncărică, m-am mai și culcat supărat”, a explicat invitatul. Răzvan Fodor a zis că datorită acestui efort, a dat jos patru kilograme. În plus, a avut și treabă. A fost ocupat cu filmările și cu copiii, iar soția lui e plecată prin lume, deci cum să-i stea mintea la foale? Răzvan Exarhu l-a întrebat care a fost cea mai nasoală metodă de slăbit pe care a încercat-o până acum. Invitatul a spus că ciorba de varză. Secretul? „Te ține la baie până te plictisești”, spuse Fodor.

Mai spre finalul emisiunii, gloryoșii au și dat un premiu – o invitație VIP dublă la Electric Castle. Ascultătory au avut de trimis un mesaj vocal cântând „Am bicicletă” varianta The Peltics. Răzvan Fodor, ascultând circul, a exclamat „Doamne, ce «servici» aveți!”.  



MG - invitați medic Nicoleta Mândrescu & Răzvan Fodor

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:43:18

Morning Glory - 29.04.2024

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:26:07

Morning Glory - 26.04.2024 - LAURENȚIU COMAN + ADRIAN NICOLAE & DAN FRÎNCULESCU

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:19:42

Morning Glory - 25.04.2024 - Paul Ipate

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:22:07