Morning Glory

Probleme sociale de mare importanță rezolvate la „Morning Glory”

Ieri dimineață, realizatory au prezentat mai multe vești bune, printre care reușita campaniei „Investim în juniory”, alături de Valeriu Nicolae de la Casa Bună, iar apoi, Laurențiu Coman a prezentat rechizitoriul cazului „Punguța cu doi bani”

Vești bune ieri dimineață la „Morning Glory”! Valeriu Nicolae de la asociația Casa Bună a venit în studioul Rock FM să prezinte concluziile de până acum ale programului „Mese calde pentru activități de weekend”, susținut prin campania „Investim în juniory”. 

În lanțul de magazine Auchan s-au putut cumpăra tricouri funny cu „Morning Glory”, iar o parte din profit a fost redirecționat către Casa Bună. S-au strâns 84.125 de lei, adică 56 de săptămâni cu mese calde pentru copiii din medii defavorizate care își doresc o șansă în plus la o educație mai bună. În fiecare weekend, Casa Bună organizează activități educaționale, precum meditații, și le oferă copiilor câte o masă caldă. Valeriu Nicolae a susținut că această masă e importantă din mai multe puncte de vedere. Aceasta e, pentru mulți copii, cea mai sănătoasă și gustoasă masă din acea săptămână. Mai presus de atât, aceasta reprezintă o garanție că cei mici se vor întoarce și își vor continua activitățile, astfel asigurându-și un viitor mai bun. 

Încă o veste bună e inaugurarea centrului de la Nucșoara, dotat cu observator astronomic. Și Cristian Hrubaru a povestit câteva amintiri din timpul construcțiilor, prin linia telefonică, și a anunțat că ceremonia de deschidere va avea loc duminică. 

Laurențiu Coman a pus lumea basmelor la cale

Pentru că s-a servit multă bunătate, gloryoșii au simțit nevoia să facă și dreptate. Laurențiu Coman a fost invitat să facă lumină, o dată pentru totdeauna, în cazul basmului „Punguța cu doi bani”, în direct la Pro TV. Astfel, avocatul a întocmit un rechizitoriu, care anunță clar faptele și pedepsele fiecărui inculpat. Toate personajele, inclusiv aparent inofensivul Cocoș, au fost pedepsite pentru diversele infracțiuni. În acest caz, a fost vorba despre fapte oribile precum violența în familie, relele tratamente aplicate minorilor, instigarea la sechestru, furtul și însușirea bunului găsit. Cert e că, încă o dată, nu i-a scăpat nimic avocatului Laurențiu Coman, iar justiția a câștigat încă o dată. Dur, dar drept!


Pentru a asculta discuția integrală de azi de la „Morning Glory”, ascultați episodul, sub formă de podcast, pe rockfm.ro!


Morning Glory - invitați Valeriu Nicolae și avocat Laurențiu Coman

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:23:26

Morning Glory - 29.04.2024

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:26:07

Morning Glory - 26.04.2024 - LAURENȚIU COMAN + ADRIAN NICOLAE & DAN FRÎNCULESCU

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:19:42

Morning Glory - 25.04.2024 - Paul Ipate

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:22:07