Rock News

Un vis împlinit pentru Bikers For Humanity și copiii de la Casa Bună

Duminica aceasta, 18 iunie, Bikers For Humanity, alături de asociația Casa Bună, inaugurează cabana cu observator astronomic la care s-a lucrat din răsputeri să fie terminată în mai puțin de un an. Un vis împlinit pentru ei, un pas înainte spre o viață mai bună pentru copiii din comunitățile defavorizate pentru care aceștia luptă

Cabana va găzdui sute de tabere pentru copiii din comunitățile defavorizate sprijinite de Casa Bună, care vor învăța despre natură, astronomie, meșteșuguri locale, dar și despre citit și socotit. Scopul Asociației Casa Bună este de a sprijini cât mai mulți copii care cresc în condiții dificile să nu abandoneze școala și să ajungă cât mai departe. 

Construcția a fost ridicată în mai puțin de un an de Bikers for Humanity, sute de pasionați de motociclete, rock, dar și de fapte bune. Cristian Hrubaru, reprezentantul bikerilor, va înmâna duminică cheile cabanei lui Valeriu Nicolae, fondatorul Casei Bune. 

Cu ocazia inaugurării, Cătălin Beldea, organizatorul Astro Show, va face un atelier de observare solară cu copiii din Nucșoara prezenți le eveniment. Evenimentul e o adevărată sărbătoare la care vor participa copiii din Nucșoara, prieteni Bikers For Humanity și Casa Bună, cei care au dăruit multe ore de voluntariat pentru ridicarea cabanei și cei care au sprijinit acest vis pentru ca el să devină realitate, împreună cu reprezentanți din partea: Primăria Nucșoara, Rubrick, Bluart, JYSK, Lindab, Orion, Euphoria Kitchen Studio, Look residence, Micul Fermier, Xella, Hertz, Rock FM și mulți, mulți alții.