Rock News

Rock The Underground – ce ne așteaptă la „Constelații Rock”, etapa metal

Azi, ca în fiecare săptămână, am intrat în emisie la „Rock Driver cu Cristian Hrubaru” ca să vă aduc la cunoștințăconcertele underground la care e musai să mergem săptămâna asta

Underground-ul nu ia pauză niciodată. Așa că vin cu cel mai mare drag în fiecare săptămână la „Rock Driver”, să vă îndemn să descoperiți cele mai tari concerte din underground! Săptămâna aceasta e echilibrată, un amestec frumos de rock alternativ și metale. 

Iată evenimentele din următoarele zile recomandate de Rock The Underground!

Roadkill Soda - 30 mai

Azi, băieții de la Roadkill Soda și invitații lor speciali, Taking Back August, dau mare petrecere de stoner rock și metalcore, la The Pub, de la ora 19.00. Dacă nu sunteți familiarizați cu Taking Back August, trupa oferă în mod constant un spectacol antrenant. Eu nu mă mai satur de ei. Roadkill Soda este, probabil, cunoscută multora dintre voi. Sunt muzicieni excelenți care cântă stoner rock cu accente grunge și multe inspirații, atât din rockul clasic, cât și mai modern. 

Turneul „Cântece Mute” al trupei Nuanțe - 1, 2, 3 iunie

Turneul „Cântece Mute” continuă, așa că, de Ziua Copiilor, Arad se distrează alături de Nuanțe la Terasa Flex. Apoi, băieții vor cânta pe 2 iunie la Zalău în Rock N Roll Center. Pe 3 iunie vor încheia călătoria la Deva la Johns Camping. Vă recomand cu cea mai mare căldură să mergeți să îi vedeți. Nuanțe cântă un rock alternativ de care efectiv nu mă mai satur, cu versuri poezie pură, care sigur vă vor lăsa cu câteva teme de gândire. Eu am ascultat „Cântece Mute” de câteva ori în rotație și m-a purtat departe.

Festival la Bad Breed MC, Pitești – 2, 3 iunie

E mare cântare la sediul clubului moto Bad Breed. Pe scenă vor urca Rana, Punisher, Fără Vise și Sonic Dust, printre alții. Cei care nu vor putea ajunge la eveniment, vor putea urmări transmisiunea live pe canalul TV Online Argeș Plus.

Implant Pentru Refuz - 3 iunie

Timișorenii de la Implant Pentru Refuz ne-au pregătit un super spectacol în Quantic și au anunțat și invitații speciali care vor deschide concertul. Așadar, ne vom încălzi alături de Jack Of All Trades și Crimena. Deci, odihniți-vă bine și beți multă apă vineri, că sâmbătă va fi haos! Nu uitați să luați cu voi cea mai tare gașcă de prieteni și cheful de distracție!

Constelații Rock 2023, etapa metal – 2, 3 iunie

Începe etapa metal a concursului Constelații Rock 2023! Ne vedem la Râmnicu Vâlcea pentru a face headbang cu unele dintre cele mai mișto trupe de metale din România, dintre care Taking Back August, Dark Fusion, Crimena, Neon Prophecies și mulți alții. Mult succes!

În secțiunea „Rock The Underground”, de pe rockfm.ro, veți putea găsi interviuri cu majoritatea dintre numele prezentate astăzi și multe alte materiale despre viitorul rockului românesc!



Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu - 30.05.2023

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu, 00:03:22

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu - 23.04.2024

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu, 00:04:51

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu - 16.04.2024

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu, 00:04:47

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu - 09.04.2024

Rock The Underground cu Irina-Maria Marinescu, 00:05:28