Warm-up ARTMania la București: concerte RoadKillSoda și Taking Back August

Pe 30 mai, la The Pub din Universitate, RoadKill Soda și Taking Back August vor susține un concert, să știm la ce să ne așteptăm de la Festivalul ARTMania, de care ne mai despart numai două luni.

Share

La evenimentul de marți, puteți obține bilete cu reducere, merch cu reducere de până la 33%, iar în plus un câștigător norocos va primi un permis gratuit la festival.

Biletele costă 50 de lei și sunt disponibile aici. Copiii sub 12 ani au acces gratuit.

RoadkillSoda urmează să concerteze în acest an la ARTMania Sibiu, festival care va avea loc între 28 și 30 iulie. Sirenia, We Are Numbers, White Walls şi Asemic se alătură headlinerului Porcupine Tree - prezent pentru prima dată în România -, Wardruna, Samael, Tesseract, Pain of Salvation sau Emperor.

Reunită cu mare scces după un hiatus de mai bine de un deceniu, trupa britanică Porcupine Tree va concerta pentru prima dată în România la ARTmania Festival 2023, după ce în 2018 l-am văzut, tot în premieră pentru România, pe Steven Wilson.

Grupul britanic progressive rock Haken va reveni la ARTmania Festival după cinci ani de la prima prezenţă pe scena festivalului. TesseracT (Marea Britanie), Port Noir (Suedia) şi Vulture Industries (Norvegia) vor concerta pentru prima dată la ARTmania Festival.

Abonamentele pentru ARTmania Festival 2023, parte din proiectul „Punţi Muzicale Prin Antreprenoriat Cultural”, pot fi achiziţionate de pe website-ul oficial, artmaniafestival.ro, şi de pe iabilet.ro, la preţul de 400 lei/ buc. + taxe.

Un articol de Anca Niță.

Share