Rock News

Atenție, urmează stația „Norul Nouă”!

Băieții de la The Mono Jacks au prefațat cu un tur al orașului lansarea de album pe 12 mai, în cel mai mare concert al lor, la Sala Palatului.

Joi la prânz, un autobuz STB aștepta cuminte în stația Piața Unirii 2 ca toți călătorii să se îmbarce. Ceea ce nu înțelegeau oamenii simpli din jur era faptul că stația finală a vehiculului avea să fie una mai specială, pe „Norul Nouă”

„Norul nouă” este titlul așteptatului album The Mono Jacks, care va avea lansarea pe 12 mai, la Sala Palatului. Până atunci, membrii trupei ne-au luat într-o mică excursie prin București, animând atmosfera cu interpretarea live a unor piese, atât din discografia veche, cât și dintre cele care vor apărea pe noul album. Astfel, cu microfonul atârnat de pe o bară de susținere, cu instrumente în formă mai mult sau mai puțin practică și cu voie bună, am pornit la drum. 

După câteva acorduri din cântecele pentru copii, single-ul „Umerii Aurii” de pe albumul „Gloria” (2020), a umplut habitaclul autobuzului. În continuare, băieții de la The Mono Jacks au ales să interpreteze piesa „1000 De Da” pe care o puteți găsi pe discul „Ușor Distorsionat” (2017). De data aceasta, invitații au prins curaj și s-au alăturat artiștilor, amintind puțin de ,,excursiile cu școala". Momentele de final ale concertului au fost dedicate pieselor „Mai stai un pic” și „O să încep de luni”, pe care le puteți asculta pe noul album sau live, pe data de 12 mai.


Traseul autobuzului a început din Piața Unirii, a trecut prin Piața Victoriei, cu o oprire în stația Piața Revoluției, unde am fost debarcați. Ulterior, am fost purtați până la momentul de debut al poveștii The Mono Jacks, în locul în care s-a aflat, până în 2012, club Control. De altfel, artiștii ne-au împărtășit că au fost primii și ultimii trecuți pe „panoplia trupelor” care au cântat în acel loc.


După această frântură din istoria biografică a trupei, am mers spre Sala Palatului, acolo unde Doru a spus câteva cuvinte și ne-a invitat să-i însoțim la ultimul obiectiv al turului, sala lor de repetiție, Overground Music. Evident, tot cu autobuzul STB. De altfel, am aflat că vehiculul va putea fi văzut până la concertul de la Sala Palatului, pe traseul 381. Dacă noi am pornit ,,în căutarea Norului Nouă” alături de The Mono Jacks, vă invităm și pe voi să mergeți la vânătoarea autobuzului ,,fermecat” și ne vedem la destinație pe 12 mai, la Sala Palatului. Bilete puteți găsi pe iabilet.ro