Rock News

Punctul de vedere al lui Nikki Sixx despre procesul cu Mick Mars

Nikki Sixx, basistul Mötley Crüe, e de părere că Mick Mars e „puțin confuz” și „indus în eroare” în contextul procesului intentat de chitarist

Mars a intentat un proces la începutul acestei luni, susținând că Mötley Crüe a încercat să îl înlăture din trupă încă de când a anunțat că se va retrage din turnee. Grupul a emis o declarație ca răspuns la proces, menționând că prestația lui Mars de-a lungul anilor a fost anevoioasă, aspect care a contribuit la retragerea sa. De asemenea, aceștia au sugerat că Mars a primit îndrumare slabă din partea consilierilor săi.

După ce Mars și-a anunțat retragerea, Mötley Crüe l-a recrutat pe John 5 pentru a le ține locul în calitate de chitarist de turneu - dar, conform actualizărilor din studio pe care le-au postat, el va cânta și la înregistrări, nu Mars.

Basistul a explicat într-un interviu recent pentru „Planet Radio” că a cânta cu un nou muzician le-a trezit un nou val de creativitate, în ciuda faptului că interpretează aceleași melodii ca întotdeauna.

„Întotdeauna l-am sprijinit pe Mick, indiferent prin ce trecea acesta. Suntem mulțumiți de locul în care ne aflăm acum... Dacă un membru al unei trupe îți spune că nu poate pleca în turneu din motive de sănătate, ai două opțiuni. Poți renunța ca trupă după 42 de ani de muncă. Sau ne-am putea uita unul la celălalt și să ne întrebăm „am terminat deja?!”. Suntem cu adevărat la apogeu și înțelegem problemele de sănătate [ale lui Mick]”, a declarat Sixx. 

Nikki Sixx a ajuns la concluzia că el și restul trupei îi doresc toate cele bune chitaristului, dar a declarat că Mars e „un pic confuz”, deoarece e „indus în eroare” de reprezentanții săi, în ceea ce privește procesul și care e poziția sa față de aceștia.

Turneul celor de la Mötley Crüe împreună cu Def Leppard se reia în Europa luna viitoare.