Morning Glory

Inaugurarea rubricii „Ce alte probleme mai sunt” cu Răzvan Fodor

Azi-dimineață la „Morning Glory” realizatory au dat startul, alături de Răzvan Fodor, unei rubrici despre problemele cu care se confruntă invitații în viața lor de zi cu zi

Debutul acestei rubrici marca „Morning Glory”, „Ce alte probleme mai sunt”, nu se putea desfășura altfel decât cu mai multe probleme decât era cazul. Prima dintre acestea a fost o probă de sunet a unei formații, care a răsunat peste vocea invitatului de azi Răzvan Fodor. Mai apoi au intervenit și aspecte potrivnice, care au întrerupt legătura cu actorul chiar în timp ce povestea ce îl apasă perioada asta. 

În orice caz, invitatul le-a povestit gloryoșilor că problema lui principală e șantierul din curtea casei. Răzvan Fodor a angajat o echipă de muncitori să consolideze izolația casei și să o zugrăvească „alb cotton”. Răzvan Exarhu a întrebat ce culoare erau pereții.

„Oare erau bej chilot?” – Răzvan Exarhu

De la 1 aprilie s-a instalat schela în curtea invitatului, astfel că nu se mai poate bucura de curte. În plus, a pus acolo și un WC de plastic al cărei uși se tot trântește. „Sunt cu nervii la pământ”, a declarat actorul. „Așa și arăți”, a observat Răzvan Exarhu. Asta pentru că, pentru invitat, postul Paștelui abia acum începe. Trebuie să slăbească pentru un rol și, de aceea, nu mai mănâncă dulce și ultima masă e la ora 16.00.

Pentru a asculta discuția integrală, emisiunea de azi e la noi pe site, sub formă de podcast! 


Morning Glory - 20.04.2023 - invitat Răzvan Fodor

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:25:27

Morning Glory - 25.04.2024 - Paul Ipate

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:22:07

Morning Glory - 24.04.2024 - ADA CONDEESCU

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:11:49

Morning Glory - 23.04.2024 - Emanuel Pârvu

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:25:01