Morning Glory

Concluziile campaniei „România Are Sânge De Rocker. Acum Și De Investitor” și eroii lui Viorel Ilișoi

Azi-dimineață la „Morning Glory” realizatory au stat la o cafelutsă cu Ștefan Nanu, Directorul General al Trezoreriei, Mălina Glonț, consilierul de comunicare de la Ministerul Finanțelor, precum și cu autorul Viorel Ilișoi, care a lansat o carte în direct

Primul „bonjurică” din această dimineață a fost adresat lui Ștefan Nanu și Mălinei Glonț, care au venit în studioul Rock FM ca să prezinte rezultatele campaniei „România Are Sânge De Rocker. Acum Și De Investitor”. Donatory de sânge au devenit și investitory. Cei doi invitați au subliniat succesul acestei campanii, susținând că a marcat un record, ca număr de investitori și ca sumă totală adunată în perioada de subscripție. În total, s-au investit în jur de 600 de milioane de euro, sumă care nu reprezintă doar cea mai mare investiție în titluri de stat din toate timpurile, dar care înseamnă că lumea dă dovadă de încredere și loialitate. În plus, Mălina Glonț povestea că inițiativa a stârnit mult interes. Lumea întreba dacă se poate prelungi perioada de subscripție. 

Sfatul celor doi invitați e să continuăm să donăm sânge, ca la următoarea perioadă de subscripție să beneficiem de dobânda mărită, de 7,7%. Merge de o vacanță!

„Eroii Mei” de Viorel Ilișoi

Viorel Ilișoi, autorul și cunoscătorul unei altfel de Românii, a lansat o carte la „Morning Glory”. „Eroii Mei” e o colecție de povești scrise cu haz, despre oamenii care ne împlinesc viața, care ne învață și care ne fac mai buni. Cartea e un mijloc distractiv și comic de a privi România printr-un alt obiectiv, o perspectivă pe care, poate, rar reușim să o abordăm. 


Pentru mai multe informații despre concluziile campaniei „România Are Sânge De Rocker. Acum Și De Investitor” și despre aventurile despre care a scris Viorel Ilișoi, puteți asculta emisiunea „Morning Glory”, sub formă de podcast, la noi pe site! 


Morning Glory - 19.04.2023 - invitați Mălina Gonț, Ștefan Nanu și Viorel Ilișoi

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:41:52

Morning Glory - 26.04.2024 - LAURENȚIU COMAN + ADRIAN NICOLAE & DAN FRÎNCULESCU

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:19:42

Morning Glory - 25.04.2024 - Paul Ipate

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:22:07

Morning Glory - 24.04.2024 - ADA CONDEESCU

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:11:49