Vlase, solistul Zob, în direct la Rock FM cu vești proaspete

Vlad Gorneanu a fost azi în direct cu Cristian Hrubaru la „Rock Driver”, unde ne-a povestit despre albumul solo pe care-l va lansa în toamnă și despre seara incredibilă pregătită pe 22 aprilie:aniversarea a 30 de ani de Zob

Share

Deși niciuna dintre piesele noului album solo al lui Vlase nu a apărut încă în mediul online, muzicianul a făcut o excepție pentru ascultătorii Rock FM și ne-a adus un cântec pe care l-am ascultat împreună, în premieră. „Mai spune” s-a auzit pe final de intervenție la „Rock Driver”.

Vlase ne-a povestit că „Fxxk it!”, albumul solo care va fi lansat la toamnă, e de foarte multă vreme în plan. După mult timp și multă muncă pentru disc, Ovidiu Niculescu a insistat să fie producătorul albumului. Deși el e actor și liderul grupului White Mahala, Ovidiu și-a dorit să își înceapă și cariera de producător cu acest disc.

Zob aniversează 30 de ani de existență pe 22 aprilie, în Quantic, cu o seară specială. Concertul e bine pus la punct și va aduce formula actuală a trupei alături de membrii originali. 

Rock Driver Vlad Gorneanu (Vlase) despre aniversarea celor 30 de ani de Zob și noul album solo

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:15:31
Podcast

Rock Driver - 25.05.2023 - dr. Bogdan Florea despre concertele Orchestrei Internaționale a Medicilor și scopurile lor umanitare

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:07:30
Podcast

Rock Driver - 22.05.2023 - Primarul din Nucșoara, despre Pădurea Poveștilor Nemuritoare

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:08:03
Podcast

Rock Driver - 16.05.2023 - invitați echipa Music For Autism

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:04:14
Podcast
Share