Rock News

Vlase, solistul Zob, în direct la Rock FM cu vești proaspete

Vlad Gorneanu a fost azi în direct cu Cristian Hrubaru la „Rock Driver”, unde ne-a povestit despre albumul solo pe care-l va lansa în toamnă și despre seara incredibilă pregătită pe 22 aprilie:aniversarea a 30 de ani de Zob

Deși niciuna dintre piesele noului album solo al lui Vlase nu a apărut încă în mediul online, muzicianul a făcut o excepție pentru ascultătorii Rock FM și ne-a adus un cântec pe care l-am ascultat împreună, în premieră. „Mai spune” s-a auzit pe final de intervenție la „Rock Driver”.

Vlase ne-a povestit că „Fxxk it!”, albumul solo care va fi lansat la toamnă, e de foarte multă vreme în plan. După mult timp și multă muncă pentru disc, Ovidiu Niculescu a insistat să fie producătorul albumului. Deși el e actor și liderul grupului White Mahala, Ovidiu și-a dorit să își înceapă și cariera de producător cu acest disc.

Zob aniversează 30 de ani de existență pe 22 aprilie, în Quantic, cu o seară specială. Concertul e bine pus la punct și va aduce formula actuală a trupei alături de membrii originali. 

Rock Driver Vlad Gorneanu (Vlase) despre aniversarea celor 30 de ani de Zob și noul album solo

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:15:31

Rock Driver - 23.04.2024 - Attila Bolonyi, de la Daimler MC Nomads, despre evenimentul de promovare a conducerii responsabile „Ziua Porților Deschise”, de la Târgu Mureș

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:06:17

Rock Driver - 19.04.2024 - The Groovy Bastards, despre lansarea albumului de debut „Charades”

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:13:14

Rock Driver - 17.04.2024 - Alin Coiotu' Dincă, despre vestea că Trooper va deschide pentru Bruce Dickinson, pe 3 iunie

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:06:10