Rock News

Dl. Goe lansează un album rock în stil de teatru radiofonic

Dl. Goe, o trupă tânără formată de trei actori, un regizor, un artist vizual și un absolvent de conservator, se pregătesc să lanseze un album rock la care lucrează de patru ani și despre care spun că va fi ca un spectacol de teatru radiofonic.

Dani Ionescu, solist, și Laur Drăgan, basistul trupei Dl. Goe, au venit la „Rock Driver” cu Cristian Hrubaru pentru a ne povesti despre „Fata Morgana”, albumul pe care se pregătesc să îl lanseze printr-un concert special în Club Quantic, pe 22 martie. Pentru acest album, trupa Dl Goe experimentează cu romanțele vechi, operă și funk, într-o manieră actuală de pop-rock. 

În direct, din studioul #RockFM, cei doi ne-au povestit despre cum au lucrat în ultimii patru ani pentru acest disc, de ce seamănă el cu un spectacol de teatru radiofonic, dar și despre colaborările pentru el cu actori precum Cristi Iacob, Anca Dinicu, Alexandru Nagy, Elena Voineag, Ştefan Pavel, Alexandra Sălceanu, Nicholas Cațianis, Carmen Ionescu și Constantin Dinulescu. Odată cu albumul propriu-zis, grupul a creat și un lungmetraj pe care-l vor prezenta spectatorilor în concertele live. 

Una dintre colaborările de pe acest album e cu regretatul muzician Nosfe. Cu puțin timp înainte de a părăsi această lume, Nosfe lucra la o piesă alături de băieți, iar ea va putea fi ascultată pe nou disc. Dani, solistul Dl. Goe, i-a povestit lui Cristian Hrubaru despre cum nu a mai putut cânta piesa de la tragicul eveniment, însă și-ar dori să o includă în setlistul din Quantic. 

Pe final de intervenție, alături de asculătorii Rock FM, Hrubaru a și ascultat cu băieții una dintre piesele din repertoriul lor. 

Rock Driver - Dl. Goe despre o nouă lansare

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:10:29

Rock Driver - 23.04.2024 - Attila Bolonyi, de la Daimler MC Nomads, despre evenimentul de promovare a conducerii responsabile „Ziua Porților Deschise”, de la Târgu Mureș

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:06:17

Rock Driver - 19.04.2024 - The Groovy Bastards, despre lansarea albumului de debut „Charades”

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:13:14

Rock Driver - 17.04.2024 - Alin Coiotu' Dincă, despre vestea că Trooper va deschide pentru Bruce Dickinson, pe 3 iunie

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:06:10