Rock News

O puștoaică de 13 ani și-a lansat un single în emisiunea lui Cristian Hrubaru

Natalia Bendre, 13 ani, a venit alături de Ovidiu Anton pentru a ne povesti despre pasiunea sa pentru muzica rock și pentru a-și lansa single-ul „Nu vreau”

Natalia a fost azi în studioul #RockFM și a povestit cu Cristian Hrubaru despre pasiunea sa pentru muzica rock și despre noul ei single. Ascultătorii noștri au auzit „Nu vreau” în premieră absolută, la „Rock Driver”. Natalia a venit însoțită de Ovidiu Anton și Iulian Bugheșiu, care se ocupă de toată producția din spate, pentru ea.  

Despre întâlnirea cu Natalia, Ovidiu își amintește că ea l-a văzut la un eveniment din Baia Mare. Atunci tânăra s-a hotărât că ar vrea să lucreze împreună și, un an mai târziu, Natalia a făcut drumul, alături de părinți, din Oradea până în Ploiești, unde se afla Anton, pentru a se reîntâlni cu el. Gestul l-a impresionat pe artist și de atunci a hotărât să lucreze alături de puștoaică. 

Natalia Bendre e o adolescentă pasionată de muzică, care-și vede însă și de studii. Cu zâmbetul pe buze, i-a mărturisit lui Hrubaru că reușește să păstreze echilibrul dintre rock și școală.  Pe finalul intervenției din „Rock Driver”, am ascultat alături de ea „Nu vreau”, cel mai recent single al tinerei, în primă audiție. 

Rock Driver - Natalia Bendre alături de Ovidiu Anton, despre noul ei single (primă audiție)

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:14:48

Rock Driver - 23.04.2024 - Attila Bolonyi, de la Daimler MC Nomads, despre evenimentul de promovare a conducerii responsabile „Ziua Porților Deschise”, de la Târgu Mureș

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:06:17

Rock Driver - 19.04.2024 - The Groovy Bastards, despre lansarea albumului de debut „Charades”

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:13:14

Rock Driver - 17.04.2024 - Alin Coiotu' Dincă, despre vestea că Trooper va deschide pentru Bruce Dickinson, pe 3 iunie

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:06:10