Rock News

Solistul Judas Priest despre retragerea lui Ozzy Osbourne: „E decizia corectă”

Rob Halford, solistul Judas Priest, care trebuia să fie anul acesta într-un turneu alături de Osbourne, crede că Ozzy a luat decizia bună prin retragerea sa din viața de turneu

Luna trecută, „Prințul Întunericului”, cum e supranumit Ozzy Osbourne, anunța că starea sa de sănătate îl pune în regretabila situație de a se retrage din viața de turneu. Acesta și-a anulat restul turneului pe care urma să-l susțină primăvara acesta. Încă de la aflarea veștii, fanii nu au întârziat să-și trimită mesajele de susținere și urările de bine pentru legenda muzicii rock. 

Acestora li s-a alăturat și Rob Halford, solistul Judas Priest, care și-a făcut clară opinia cu privire la decizia de retragere a lui Osbourne. Într-un material recent pentru publicația Metal Hammer, Halford declara că, după părerea sa, muzicianul „a făcut enorm pentru noi toți și pentru muzica rock” și a venit momentul ca sănătatea și starea lui de bine să devină prioritare. 

De asemenea, acesta l-a felicitat pentru cele două premii Grammy pe care Ozzy le-a câștigat la decernarea din 5 februarie. Osbourne a plecat acasă cu trofeele „Cel mai bun album rock al anului”, pentru discul „Patient Number 9” și „Cea mai bună performanță în metal” pentru „Degradation Trip”. Osbourne deține astfel cinci premii Grammy și a fost nominalizat, în cariera sa, de 12 ori.