Morning Glory

Verdictele cazului „Făt Frumos Din Lacrimă”

De dimineață, în organizația de bază, am discutat faptele penale din basmul „Făt Frumos Din Lacrimă”, iar la final, ne-am înviorat pe ritmurile formației Bosquito

Vinovații din basmul „Făt Frumos Din Lacrimă” nu au scăpat nepedepsiți. Avocatul Laurențiu Coman a venit în studioul Rock FM la emisiunea „Morning Glory cu Răzvan Exarhu” și a făcut dreptate. În direct la Pro TV, realizatory au prezentat faptele inculpaților și au anunțat pedepsele ce urmează să le fie aplicate. 

Făt Frumos, Fiul Împăratului, Împăratul, Mama Pădurilor, Ileana, Genarul și Baba Bătrână și Zbârcită au fost găsiți vinovați de mai multe infracțiuni și vor ispăși pedepse între cinci și 24 de ani. Dosarul acoperă mai multe tipuri de fapte, de la braconare, la contrabandă și vătămare și chiar proxenetism. Așa cum a spus și Răzvan, s-a descoperit o adevărată „mafie a pădurilor”. 


Făt Frumos va ispăși o pedeapsă de 24 de ani de închisoare pentru furt, vătămare corporală, omor calificat și multe alte fapte. Mama Pădurilor e vinovată de o sumedenie de infracțiuni, toate comise prin intermediul grupării sale de crimă organizată, din care face parte și Genarul, dovedit a fi concubinul ei. Baba Bătrână e condamnată la nouă ani și opt luni pentru violență domestică, violență față de animale, experimente genetice și contrabandă. Aceasta e realitatea tristă, dar adevărată a basmelor care se predau la școală. Mulțumim gloryoșilor și avocatului Laurențiu Coman că au făcut lumină în acest caz. 

Cum vineri parcă nu se simte ca începutul weekend-ului fără o cântare bună de tot, realizatory au chemat formația Bosquito, în cadrul campaniei „România Are Sânge de Rocker”. Pentru a afla mai multe detalii despre faptele penale din „Făt Frumos Din Lacrimă” și pentru a prinde gustul nebuniei ce va avea loc la concertul Bosquito de pe 14 februarie, de la Sala Palatului, puteți asculta emisiunea de azi-dimineață pe site-ul Rock FM. Biletele la concert se găsesc aici

Morning Glory - 10.02.2023 - invitați Bosquito (România are sânge de rocker)

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:41:53

Morning Glory - 23.04.2024 - Emanuel Pârvu

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:25:01

Morning Glory - 22.04.2024 - Cuibul + Zdob și Zdub Live

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:11:55

Morning Glory - 19.04.2024

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:15:37