Morning Glory

Traume de sărbători și vitamina C de la crenvurști

Azi-dimineață, Pavel Bartoș ne-a povestit cum arătau sărbătorile copilăriei lui la „Morning Glory cu Răzvan Exarhu”

Realizatory l-au invitat pe Pavel Bartoș, cel mai sexy om de televiziune - după cum însuși Smiley, cel mai sexy bărbat al anului 2022, l-a denumit acum ceva timp -  la un crenvurst și cafelutsă.. Desigur, s-a vorbit în continuare despre iminentele sărbători, cum ne gândim cu mare drag la ultima urare de „bună dimineața!”, dar mai ales la cea de „la revedere!” înainte să ia vacanță organizația de bază. Știm prea bine că hazul nu se naște din vieți liniștite, așa că am vrut să știm cum l-au traumatizat pe Pavel sărbătorile de iarnă din copilărie.

„Orice mare actor de comedie a fost trimis mult în copilărie la umplut sifoane în preajma sărbătorilor.” – Răzvan Exarhu

Pavel ne-a povestit că de sărbători se ducea să stea la bunici la țară, unde era tratat ca „băiatul de la oraș”. Și pentru că avea spirit antreprenorial de mic, când începeau pupăturile, mirosind a țuică fiartă, din partea mătușilor și altor rude necunoscute care l-au ținut în brațe când era mic, cerea câte o monedă de cinci lei. Dacă rămâi cu sechele, măcar monetizează. Totuși, a povestit și o întâmplare care i-a lăsat un gust ceva mai amar. În brazii de Crăciun de pe vremuri, poate și de azi de la buni acasă, se puneau diverse bomboane. Invitatul nostru pofticios a mâncat din ele până a dat de unele stricate, ținute ca decorații de șapte – opt ani. Bomboanele din brad ar trebui tratate ca sticlele de apă fără etichetă, cu puțin scepticism.

Lăsând gluma la o parte, s-a lăsat cu traume de dimineață, în organizația de bază. Când crezi că știi pe cineva, îți arătă cealaltă față. Am descoperit că Mâhăi înțeapă crenvurștii înainte să îi fiarbă, că cică așa nu se crapă. Culmea, numai crenvurștii lui erau crăpați. Trădare mai mare nu s-a pomenit la Morning Glory. Vorba lui Răzvy: „De asta nu ne primesc în Schengen!”.

Pentru cine nu a prins emisia de dimineață, să știți că s-a râs mult și azi. Dar nu vă lăsăm așa. Puteți asculta ediția de azi a emisiunii pe rockfm.ro!


Morning Glory - 13.12.2022 - invitat Pavel Bartoș

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:50:47

Morning Glory - 15.04.2024

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:12:54

Morning Glory - 12.04.2024

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:16:17

Morning Glory - 11.04.2024

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:17:41