Morning Glory

Moșule, de Crăciun nu ne da nimic, dar ia-ne cam cinci kile de pe burți!

Azi-dimineață la „Morning Glory cu Răzvan Exarhu”, Răzvan Fodor ne-a mărturisit cum suportă sărbătorile și cum se menține în formă

Ca în fiecare an, ne ia durerea de cap când ne gândim că, nu numai că vine soacra în vizită, dar mai și punem câteva kile pe șunculițe. Din fericire, Răzvan Fodor ne-a povestit ce face el ca să slăbească după mesele festive. Din păcate, cu soacra încă nu ne-am lămurit. 

În primul rând, l-am întrebat pe Fodor cum arătau pe vremuri mesele de Crăciun în familie. El își aduce aminte de mirosul specific, nu de sarmale și cozonac, ci de parfum ieftin, țigări, mâncare și vin de țară. Cu toate că e agitație multă de sărbători, invitatul nostru simte spiritul festiv. Îi plac vizitele la prieteni și rude, chit că sunt în exces. Au și ele farmecul lor. Totuși, după atâtea mese și atâta băutură, cum ne revenim la o siluetă frumoasă?

Răzvan Fodor ne-a împărtășit că mănâncă doar de la ora 15:00 până la ora 18:00, dar de Crăciun se dezlănțuie, ca tot omul. De la Crăciun până pe 7 ianuarie își permite să se răsfețe fără grijă. De la Sfântul Ion încolo, încearcă să revină la obiceiuri ceva mai disciplinate. Secretul e să începi cu o depresie zdravănă și anxietate socială. Asta te va determina să zaci la seriale, fără să pui gura pe prea multe. Poate dacă începem și să plângem la filmele triste, scăpăm și de retenția de apă mai repede. Asta până ni se mai strânge stomacul, după, putem reveni la normal. 

Realizatory au mai vrut să știe și de când începem să lucrăm la corpul de plajă. Fodor spune că undeva prin martie trebuie să stăm în fața oglinzii și să ne uităm la ce ruină am ajuns pe parcursul iernii. Ăsta e punctul de pornire corect, pentru că ne motivează instantaneu. 

Dacă nu ați apucat să ascultați discuția dimineață, nu vă faceți griji, puteți asculta pe rockfm.ro. 


Morning Glory - 12.12.2022 - invitat Răzvan Fodor

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:49:08

Morning Glory - 25.04.2024 - Paul Ipate

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:22:07

Morning Glory - 24.04.2024 - ADA CONDEESCU

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:11:49

Morning Glory - 23.04.2024 - Emanuel Pârvu

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:25:01