Morning Glory

Ghidul de supraviețuire pentru masa de Crăciun

Suntem toți familiarizați cu conversațiile ridicole de la mesele de sărbători, dar ca să ne ușureze viața, ansamblul Sotto-Voce ne-a arătat cum spunem frumos ce nu ar trebui să spunem la reuniunile de familie

Lerul a fost foarte ler azi-dimineață în organizația de bază. Ansambul vocal Sotto-Voce a venit să ne arate, în direct la Pro TV, că mai bine cântăm ce vrem să spunem la masa de Crăciun, decât să vorbim. Astfel, până și întrebările lui mamaie despre viața amoroasă pot ajunge mai ușor de suportat. La fel de eficient e trucul și în caz că vrei să gonești invitații care nu mai pleacă odată. Până și „vorbim noi acasă” sună mai inofensiv cântat. Pentru a evita privirile urâte din partea mamei tale, atunci când știe că ai mâncat prea mult, poți cânta că mai vrei două sarmale, în loc să îi ceri bunicii pe furiș. Ține, totuși, loc și pentru cozonac și țuică fiartă!

Desigur, după ce am terminat cu glumele, am ascultat și câteva colinde inedite. Mulțumim grupului Sotto-Voce că ne-a transmis spiritul Crăciunului!

Morning Glory - invitați Grupul Sotto-Voce

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:54:07

Morning Glory - 19.04.2024

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:15:37

Morning Glory - 18.04.2024

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:20:51

Morning Glory - 17.04.2024

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:16:19