Rock News

Întâlnire cu Țapinarii la „Rock Driver”

Țapinarii, care vor cânta pe 5 decembrie în concertul „Folk Bun” la Sala Palatului, au venit la „Rock Driver cu Cristian Hrubaru”

În după-amiaza asta, la „Rock Driver cu Cristian Hrubaru”, i-am avut invitați pe Cosmin Covei și Adrian Tănase, cu care am vorbit despre cântări și, desigur, că tot vine cu pași grăbiți, despre concertul Folk Bun de la Sala Palatului. 

Prima curiozitate a lui Cristian a fost despre cântările la care au înregistrat cel mai numeros cel mai numeros public anul acesta. Băieții au spus câteva cuvinte despre turneul „Anti Valentine’s Day”, cel mai drag proiect al lor, neștiind exact unde sau când au avut cea mai mare mulțime. Băieții îl vor organiza și în 2023 și va începe pe 2 februarie. Vor avea concerte peste tot în țară, inclusiv Brașov, Cluj, Timișoara, Oradea, Sibiu și București. Mai târziu vor anunța și programul exact al concertelor. 

Nu puteam să nu vorbim și despre „Folk Bun”, care se va ține la începutul săptămânii viitoare și la care ne vor cânta și Țapinarii. Hrubaru i-a întrebat dacă vor face colaborări cu careva dintre artiștii care vor concerta în acea seară, iar răspunsul a fost, categoric, Fără Zahăr, cu care se au ca frații. Plănuiesc să cânte două piese cu formația, însă în funcție de timpul disponibil, vor alege dintre „Motherfucker Song” și „Născut Liber”. Știm sigur că cele două trupe vor face o nebunie de cântare împreună. Băieții de la Țapinarii și-au exprimat și dorința de a colabora pe viitor cu Mircea Baniciu. Sperăm să se întâmple. Tare suntem curioși ce frumusețe de piesă ar putea ieși. 

La final, ne-au și cântat ceva frumos la cobză, să nu ne lase prea cu sufletul la gură până la marele eveniment.

Mulțumim, băieți! Ne vedem pe 5 decembrie la Sala Palatului!


Rock Driver - invitați Ţapinarii, despre prezența la Folk Bun ediția 1, pe 5 decembrie la Sala Palatului

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:10:25

Rock Driver - 8.03.2024 - Uniți pentru Johann Hentz! Cu Johann și Florin Țibu (Bucovina)

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:13:46

Rock Driver - 8.03.2024 - Scarlet Aura cu un single nou lansat și cu vești despre viitorul album

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:14:49

Rock Driver - 08.03.2024 - WIMA Asociația Femeilor Motocicliste din România

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:23:06