Rock News

Trupa byron lansează „Prea târziu"

Trupa byron a lansat azi „Prea târziu", un single de pe următorul album de studio. Cântecul vine după ce trupa a mai lansat anul acesta două piese care se vor regăsi pe viitorul disc.

„Prea târziu” vine după ce byron a mai lansat anul ăsta „Memento” și „Monstrul de sub pat”, ultima, pe care au cântat-o în premiră chiar la Rock FM, în direct la „Morning Glory cu Răzvan Exarhu”. Cele trei piese se vor regăsi pe viitorul album despre care trupa încă nu a dezvăluit o dată exactă de lansare, însă care, cel mai probabil, se apropie cu pași rapizi. 



"Nu mai știu al câtelea val de Covid era când am scris „Prea târziu”. Știu doar că aveam mult timp la dispoziție și nimic concret de făcut. În plus, începusem să anchilozez de la atâta stat, iar asta m-a făcut să glumesc, spunând că mai am puțin și mă transform în statuie. De la glumă la cântec a fost doar un pas." declară Dan Byron, solistul trupei.

"Prea târziu" este disponibilă pentru streaming si download pe toate platformele de distribuție digitală. Artwork-ul piesei este realizat de clăparul trupei, 6fingers. Piesa este înregistrată și mixată la Unda Recording de către Dan Georgescu și masterizată de către Cristian Varga laMASTERvargas. 

Pe 1 decembrie, byron aniversează 16 ani de existență printr-un concert la clubul Expirat din București. Biletele pentru concert s-au pus deja în vânzare.