Rock News

„Marțiana”, noul single al trupei Lunatic

Trupa Lunatic a lansat un nou single și a vorbit ieri despre el și albumul ce urmează să fie lansat la „Rock Driver” cu Cristian Hrubaru

Ieri, în emisiunea lui Cristian Hrubaru, „Rock Driver”, au fost invitați niște băieți  carismatici. Câțiva membri din trupa Lunatic au venit să ne vorbească despre noul lor single, lansat ieri, „Marțiana”, și despre videoclipul filmat cu Laura Cosoi. Acesta este cel de-al treilea single al trupei și va face parte din albumul ce urmează să fie lansat curând. 

În cei doi ani de activitate, Lunatic a susținut în jur de 10 concerte, câteva dintre ele pe scene mai mari, precum cea din Quantic sau din The Pub, și au deschis pentru trupe românești renumite precum Luna Amară și The Monojacks.

Am și ascultat piesa, la finalul intervenției, în prima audiție la Rock FM. Dacă nu i-ați prins ieri la radio pe băieții de la Lunatic, puteți asculta discuția și noul lor single aici, pe rockfm.ro. 


Rock Driver - invitați Trupa Lunatic despre noul lor single

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:10:56

Rock Driver - 19.04.2024 - The Groovy Bastards, despre lansarea albumului de debut „Charades”

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:13:14

Rock Driver - 17.04.2024 - Alin Coiotu' Dincă, despre vestea că Trooper va deschide pentru Bruce Dickinson, pe 3 iunie

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:06:10

Rock Driver - 16.04.2024 - Cătălina Trănescu, directorul general ASPA București, despre campaniile și târgurile de adopție

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:14:33