Rock News

Sâmbătă donăm sânge la Călărași și toată lumea este binevenită

Bikers for Humanity Romania se alătură și anul acesta campaniei #Romaniaaresangederocker, inițiată de Morning Glory cu Răzvan Exarhu, de la Rock FM.

A devenit tradiție ca anul să-l încheiem cu o donare colectivă de sânge, iar bonurile/cardurile primite să fie transformate în ajutoare pentru familii necăjite.

Bikers for Humanity Romania a donat în București (de multe ori), Buzău, Ploiești, acum a venit rândul Călărașului. Un oraș mic, dar cu o comunitate moto puternică, deloc străină de genul ăsta de activități umanitare.

Prin urmare, cei care vin cu noi din București, sâmbătă 12 noiembrie, la ora 8, ne întâlnim ca de obicei în benzinăria din rondul de la Mogoșoaia și mergem să donăm la Centrul De Transfuzie Sanguină Călărași (str Baraganului nr 1). Programul este de la 9 la 14, iar doamnele de acolo vor veni special pentru noi, bikerii care-și pun venele la bătaie. Cei care ajung înaintea noastră, pot dona fără să ne aștepte pe noi, cei care venim din capitală. În felul ăsta, procesul de donare merge mai repede. Cu sau fără motor, toată lumea e binevenită.

Ascultă ți intervenția pe care Cristian Hrubaru a avut-o în această dimineată la Morning Glory cu Răzvan Exarhu:

Cristian Hrubaru la Morning Glory despre donarea de sânge de la Călărași de sâmbătă, 12 noiembrie

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:09:18

Rock Driver - 23.04.2024 - Attila Bolonyi, de la Daimler MC Nomads, despre evenimentul de promovare a conducerii responsabile „Ziua Porților Deschise”, de la Târgu Mureș

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:06:17

Rock Driver - 19.04.2024 - The Groovy Bastards, despre lansarea albumului de debut „Charades”

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:13:14

Rock Driver - 17.04.2024 - Alin Coiotu' Dincă, despre vestea că Trooper va deschide pentru Bruce Dickinson, pe 3 iunie

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:06:10