Rock News

Chitaristul Mötley Crüe nu va mai putea pleca în turnee

Din cauza unei boli degenerative grave, Mick Mars e nevoit să renunțe la a mai cânta live

Potrivit unei declarații oferite pentru revista Variety de către managementul chitaristului american Mick Mars (pe numele său real Robert Alan Deal), se gândea de ceva vreme dacă mai poate sau nu să continue turneele, confirmând zvonurile care circulau de mult timp. El a decis de curând că nu mai poate pleca în turneu, dar va rămâne în continuare un membru recunoscut al trupei Mötley Crüe. 

"Având în vedere lupta sa continuă și chinuitoare cu Spondilita anchilozantă, Mick Mars, cofondator și chitarist principal al trupei de heavy metal Mötley Crüe din ultimii 41 de ani, a anunțat astăzi că nu va mai putea pleca în turneu cu formația. Mick va rămâne membru al trupei, dar nu poate să reziste fizic unui turneu. Spondilita anchilozantă este o boală degenerativă care afectează coloana vertebrală și este incredibil de dureroasă și invalidantă", sună anunțul oficial.

Având în vedere recentul anunț al trupei Mötley Crüe, privind un turneu comun cu Def Leppard în Marea Britanie, Europa și America de Sud în 2023, au existat zvonuri că Mars, în vârstă de 71 de ani, avea să părăsească trupa și să fie înlocuit de John 5 (John William Lowery). Chitaristul trupei Rob Zombie a contestat zvonurile într-un mesaj online care a fost șters între timp.