Rock News

Următorul album Judas Priest va fi gata curând, susține Rob Halford

Vești bune pentru fanii Judas Priest. Formația britanică de metal susține că e la câțiva pași de finalizarea următorului album. Membrii trupei sunt mândri de cum fa suna

Solistul Judas Priest, Rob Halford, a fost întrebat dacă viitorul album de studio al grupului este sau nu "foarte aproape" de a fi finalizat, într-un nou interviu cu Jonathan Clarke, la emisiunea "Out Of The Box With Jonathan Clarke", difuzată pe un post de radio american. „Este aproape gata”, a afirmat el, conform blabbermouth.net. „Cea mai mare parte a înregistrărilor a fost finalizată, precum și toată compoziția. Mai trebuie să înregistrez părțile vocale. Așa că, într-un fel, e gata, ceea ce e fantastic, pentru că ne duce cu adevărat spre viitorul metalului. Genul muzical la care lucrăm acum a fost sursa de inspirație pentru tot ceea ce a făcut Priest în ultimii 50 de ani sau cam așa ceva.”

„Pe 18 decembrie, vom încheia sărbătorirea celei de-a 50-a aniversări în São Paulo, Brazilia, și acesta va fi sfârșitul acestui an pentru noi”, a continuat Halford. "Vom susține mai multe spectacole cu dragul nostru prieten Ozzy [Osbourne] în Marea Britanie anul următor. Și în restul Europei. Apoi organizăm programul de lansare pentru următorul album Priest".