Rock News

Soen, cover după „Snuff”, melodia Slipknot

Grupul suedez Soen a lansat videoclipul pentru interpretarea lor a clasicului Slipknot, „Snuff”. Piesa este preluată din viitoarea lansare „Atlantis” care va apărea pe 18 noiembrie 2022.


„Atlantis” este un film-concert special care prezintă treisprezece dintre cele mai populare compoziții ale grupului, reinterpretate cu acompaniament orchestral live. „Atlantis” a fost înregistrat în studioul Atlantis Grammofon din Stockholm, studio unde a înregistrat de-a lungul timpului o gamă largă de artiști, de la Quincy Jones la Lenny Kravitz sau Green Day. Fosta sală de cinema în 1941, a devenit Metronome Studio (în perioada în care s-a născut ABBA), înainte de a deveni Atlantis Grammofon în 1983.

Filmat și înregistrat pe 10 decembrie 2021, la „Atlantis” au lucrat Martin Lopez (tobe și percuție), Joel Ekelöf (voce principală), Lars Enok Åhlund (chitară și pian), Cody Lee Ford (chitară principală) și Oleksii „Zlatoyar” Kobel (bas), împreună cu o orchestră de 8 muzicieni pentru a reinterpreta și redescoperi energie și elemente proaspete în melodiile clasice Soen, precum „Antagonist”, „Monarch”, „Jinn” și „Lucidity”.

Foto: Metal Invader.