Rock News

ALTERNOSFERA LANSEAZĂ SERIA DE CONCERTE THEATROLL | CORBUL TROIAN

ALTERNOSFERA, una dintre cele mai îndrăgite trupe rock de limbă română, lansează proiectul THEATROLL - o serie de concerte în cele mai frumoase săli de spectacol din România și Republica Moldova.

Primele 6 evenimente THEATROLL CORBUL TROIAN vor avea loc în București, Cluj-Napoca, Timișoara, Sibiu și Brașov, după cum urmează:

 

·       29, 30 septembrie 2022, ora 20:00  – București, Opera Națională Română

·       31 octombrie 2022, ora 20:00 – Cluj-Napoca, Opera Națională Română

·       2 noiembrie 2022, ora 20:00 – Timișoara, Opera Națională Română

·       4 noiembrie 2022, ora 20:00 – Sibiu, Filarmonica de Stat, Sala Thalia

·       7 noiembrie 2022, ora 20:00 – Brașov, Teatrul „Sică Alexandrescu” 

 

 

"THEATROLL a pornit din dorința de a le oferi prietenilor noștri, fanii muzicii Alternosfera, o serie de concerte în care cele mai iubite piese ale noastre să fie reinterpretate și cântate pe scenă, alături de orchestră. 

 

Pentru THEATROLL vom schimba scena de club și de festival cu o scenă de teatru, unde luminile, decorul și costumele ne vor ajuta să construim, alături de publicul nostru, un nou univers. Acela al CORBULUI TROIAN. Deși CORBUL TROIAN are aceeași mecanică precum omologul lui legendar, adică infiltrarea, corbul troian este, pentru THEATROLL, cu adevărat un cadou, nicidecum o capcană; CORBUL TROIAN este cadoul nostru pentru fanii Alternosfera; un eveniment pentru care am lucrat în timpul pandemiei, atunci când toate scenele, fie ele de muzică sau de teatru, au fost închise."

Alternosfera  

 

Prestaţia artistică, show-urile mereu explozive, energia debordantă şi numărul extrem de mare de fani prezenţi la concerte au făcut ca Alternosfera să devină un "etalon" pentru zona de rock şi alternative de la noi din ţară. De-a lungul timpului, trupa a susţinut sute de concerte în România şi Republica Moldova, lansând până în prezent 6 albume și un EP, printre cele mai cunoscute hituri numărându-se Orașul 511WamintirilePloile nu vinÎnchisoarea albăDouă EveMutăHaosoleumLucis, Epizodia. 

 

 

Biletele pentru evenimentele THEATROLL CORBUL | TROIAN s-au pus în vânzare în rețeaua www.iabilet.ro.