Rock News

Ozzy Osbourne: „Nu vreau să mor în America”

Ozzy Osbourne a spus că numărul îngrijorător de oameni împușcați în atacuri cu arme din SUA este motivul pentru care se va muta înapoi în Anglia, spunând că „s-a săturat că oamenii sunt uciși în fiecare zi”, potrivit unui nou interviu pe care Ozzy și soția sa, Sharon, l-au acordat pentru The Observer.

Osbourne, care locuiește în Los Angeles de aproximativ două decenii – se va muta înapoi în Anglia natală la începutul anului 2023. Sharon Osbourne a insistat că decizia nu are nimic de-a face cu sănătatea precară a soțului ei din ultimii ani. „Știam că oamenii vor crede asta”, a spus ea, „Dar nu e asta”.

„America s-a schimbat atât de drastic. Nu mai este deloc Statele Unite ale Americii. Nimic nu este unit acolo. Este un loc foarte ciudat de locuit acum”.

Osbourne a împărtășit un sentiment similar: „M-am săturat de oameni uciși în fiecare zi. Dumnezeu știe câți oameni au fost împușcați în atacuri în școli”. 

„Nu vreau să mor în America. Nu vreau să fiu îngropat în nenorocitul de Forest Lawn”, a continuat Osbourne, comentariul său făcând referire la un cimitir al celebrităților din LA. "Sunt englez. Vreau să mă întorc... Este timpul să mă întorc acasă”.

Foto: Getty Images/ Guliver.