Rock Around the Weekend

Rock Around the Weekend | 10-12 IUNIE 2022

E vineri iar noi revenim cu „Rock Around the Weekend”, ca să facem împreună check-ul evenimentelor de la sfârșitul săptămânii.


BUCUREȘTI

Concert: Cargo

Loc: Hard Rock Cafe

Când: vineri, 10 iunie, 20.00

Înființată la Timișoara in 1985, Cargo a revoluționat rock-ul romanesc printr-al sau hard rock, încă de la primul album “Povestiri din gara”. Au cunoscut succesul cu albumul din 1995, "Destin" iar gloria absoluta in 1998, de Sânziene când au lansat "Ziua Vrăjitoarelor" si o broșura intitulata "Jurnal de bord", cu textele tuturor cântecelor si biografia oficiala a trupei.

 

Concert: Jurjak

Loc: Grădina Urbană Batișei

Când: sâmbătă, 11 iunie, 20.00

Muzician, regizor, artist vizual și licențiat în dreptul proprietății intelectuale, Mr. Jurjak (George Petroșel) a lansat în toamna lui 2018 al doilea album de studio. Intitulat “Blues Berry”, pe acesta se găsesc influențe blues, electro, rock și folk - bineînțeles reunite sub amprenta stilistică proprie care l-a consacrat încă de la primul disc.

 

Concert: RoadkillSoda

Loc: Expirat

Când:

RoadkillSoda şi-a început activitatea în 2011, iar pentru cei care au chef de iureş, caută un soundtrack pentru o stare chill sau sunt blocaţi în paradoxul de la mijloc, sound-ul celor de la RoadkillSoda îşi face treaba şi gâdilă starea care trebuie.

Cel mai recent album al lor, "Sagrada", este cel de-al 6-lea release RoadkillSoda, conține 12 piese și a fost lansat exclusiv pe vinil și pe toate platformele online de streaming.

 

CLUJ-NAPOCA

Concert: Partizan

Loc: Hardward Pub

Când: sâmbătă, 11 iunie, 20.00

Partizan este un produs 100% românesc şi reprezintă suflul natural al străzii bucureștene. Partizanii se feresc de tot ce înseamnă satiră sau critică la adresa oamenilor obișnuiți. Aduc situații din dimensiunea reală şi le transpun în una ştiinţifico-fantastică. Partizan creează un univers paralel în care ne regăsim cu toții.

Partizan înseamnă: Artan (voce), Suedezu' (voce & chitară), Adrian Agheniței (bass) și Andrei Bărbulescu (tobe).

 

 

TIMIȘOARA

 

Concert: Vest Fest 2022

Loc: Aerodromul Cioca

Când: 10-12 iunie, 10.00

 

Line-up Vest Fest:

B.U.G. Mafia

Alternosfera

Amuly

Azteca

Bucovina

Coma

Luna Amară

Moza Kaliza

Bad and Boujee

Nane

OG Eastbull

Rava

Serotone