Rock News

Queen + Adam Lambert, Paul McCartney și Sir Elton John, la concertul Platinum Jubilee din fața Palatului Buckingham (galerie foto)

Queen + Adam Lambert au deschis sâmbătă (4 iunie) concertul în aer liber Platinum Jubilee din fața Palatului Buckingham din Londra, interpretând calsicele „We Will Rock You”, „Don’t Stop Me Now” și "We Are The Champions". Paul McCartney, Diana Ross, Sir Rod Stewart, Annie Lennox, Tom Jones sau Duran Duran s-au numărat printre celelalte nume mari de la eveniment.

Concertul a făcut parte din weekendul Jubileului de Platină, care a sărbătorit 70 de ani de la urcarea pe tron a Reginei Elisabeta a II-a. Sărbătoarea națională a început joi și s-a încheiat duminică.

Lambert, împreună cu legendele Queen, Brian May și Roger Taylor, au fost intervievați de Express chiar înainte de spectacol. Brian May, care a cântat anterior la Palatul Buckingham în urmă cu 20 de ani, în timpul unui concert de marcare a Jubileului de Aur al Reginei, a declarat: „Este minunat să mă întorc. Avem câteva idei noi de prezentare, așa că va fi foarte interesant... Și avem câteva melodii pe care toată lumea le știe și au o relevanță specială în această seară, deoarece este vorba despre regina și cât de uimitoare a fost ea și despre cum ne dorim cu toții ca ea să continue”.

Încheierea spectacolului de două ore și jumătate i-a aparținut Dianei Ross, cu primul ei spectacol live în UK în cincisprezece ani.

Foto: Getty Images/ Guliver.