Rock Around the Weekend

Rock Around the Weekend | 3 - 5 IUNIE 2022

E vineri iar noi revenim cu „Rock Around the Weekend”, ca să facem împreună check-ul evenimentelor de la sfârșitul săptămânii.

BUCUREȘTI

Concert: Trooper

Loc: Club Quantic

Când: vineri&sâmbătă, 3&4 iunie, 20.00

Trooper lansează "X", cel de-al zecelea album din carieră, în cadrul a două concerte spectaculoase din Club Quantic. 

 

Concert: HARA

Loc: Grădina Urbană Herestrău

Când: vineri, 3 iunie, 20.00

HARA este o prezenţă constantă pe scenele festivalurilor naţionale şi internaţionale datorită show-urilor live impresionante si a unui stil muzical inovator ce îmbină rockul alternativ şi electronic pop, cu puternice amprente din muzica popoarelor. Activitatea bogată de până în prezent le-a adus numeroase premii, multe hituri, dar şi numeroşi fani.

 

Concert: STEMA

Loc: Grădina Urbană Km 0

Când: vineri, 3 iunie, 20.00

 

Concert: Robin and the Backstabbers

Loc: Grădina Urbană Herăstrău

Când: sâmbătă, 4 iunie, 20.00

 Robin and the Backstabbers este o trupă românească de rock formată în 2010 la inițiativa lui Andrei Robin Proca. Formația s-a bucurat de o popularitate ridicată încă de la debut, câștigând Premiul Publicului la ediția din 2010 a competiției Stufstock Newcomers. A concertat în toate orașele semnificative din România (București, Timișoara, Cluj, Galați, Iași, Brașov, Constanța, Târgu Mureș etc.), bifând și o apariție în Republica Moldova, în cadrul festivalului Acoperire Culturală, și a cântat în deschiderea unor formații precum Whitest Boy Alive, Obits, British Sea Power și Reptile Youth.

 

CLUJ-NAPOCA

Concert: Luna Amară

Loc: Hardward Pub

Când: vineri, 3 iunie, 20.00

 

GALAȚI

Concert: IRIS Cristi Minculescu, Valter & Boro

Loc: Versus Pub

Când: duminică, 5 iunie, 20.00

 

TIMIȘOARA

Concert: Tribute AC/DC cu AB/CD

Loc: Faber

Când: sâmbătă, 4 iunie, 19.00

AB/CD este cea mai cunoscută AC/DC tribute band în Ungaria şi dintre cele mai bune în Europa. Formaţia ia naştere în decembrie 2003, iar de atunci au susţinut sute de concerte atât în Ungaria cât şi în vecinitatea ţării lor. Scopul lor este să concerteze în locuri unde formaţiei AC/DC îi este imposibil să ajungă, în special în cluburile underground. Dorinţa trupei AB/CD este să ofere un show cât mai apropiat atât ca energie cât şi ca spirit, astfel în cât publicul să se simtă cu adervarat că la un concert AC/DC.