Rock News

Mike Shinoda susține că Linkin Park nu au planuri pentru noi lansări

Solistul Mike Shinoda recunoaște că discută destul de des cu colegii din Linkin Park, însă nu există planuri pentru material nou.

De la moartea solistului Chester Bennington, ceilalți membri Linkin Park nu și-au mai luat nici un angajament de a lansa muzică nouă în formatul existent. Pe cont propriu, solistul Mike Shinoda a lansat deja câteva materiale de studio, însă pentru Linkin Park încă nu există planuri, susține el. Conform publicației online Kerrang!, Shinoda tocmai ce a declarat într-un steam pe Twitch că el și ceilalți membrii LP țin legătura, dar nu există nici un anunț de făcut.

Singurele vești legat de Linkin Park pe care le am pentru voi sunt că… Da, vorbim odată la fiecare câteva săptămâni – vorbesc cu băieții, cu câțiva dintre ei,” susține Mike. „Dar nu este vorba despre nici un turneu, nici despre muzică nouă, nu lucrăm la vreun alt album. Okay, doar atât am avut de spus. Așa că rețineți că asta nu se va întâmpla,” completează muzicianul.

Dacă îți e dor de vocea lui Chester, te poți bucura, însă, de material nou lansat de Grey Daze – trupa din care a făcut parte în anii adolescenței. Artiștii au anunțat deja lansarea celui de-al doilea album pe care au inclus vocea lui Chester post-mortem. „The Phoenix” va apărea pe piață la data de 17 iunie – mai multe detalii găsești aici, iar comenzile în avans pot fi plasate aici.

Foto: Facebook, Linkin Park