Rock News

Five Finger Death Punch își lansează propriul fanclub: „The 5FDP FanClub”

Cei înscriși în fanclub vor putea achiziționa biletele pentru turneul comun Five Finger Death Punch și Megadeth în avans.

Vești minunate pentru fanii americanilor de la Five Finger Death Punch. Băieții nu numai că plănuiesc să plece într-un turneu masiv alături de colegii de breaslă Megadeth, ci ne vor oferi și un album de studio cu totul nou, relatează Blabbermouth. Prima melodie (fiind, în același timp, cea care dă titlul materialului de studio), „AfterLife”, poate fi deja ascultată mai jos.

Alături de cele două formații de renume mondial, vor mai urca pe scenă alte două grupuri: Fire From the Gods și The HU. Turneul se va desfășura pe teritoriu nord-american, între 19 august și 15 octombrie. În perioada asta, muzicienii vor susține treizeci și patru de reprezentații live.

Biletele vor fi puse în vânzare, oficial, vinerea asta. Cu toate acestea, există o modalitate prin care unii fani își pot rezerva mai repede un bilet printre primele locuri (sau printre alea mai din spate, după posibilități). Secretul este înscrierea în fanclubul abia lansat de trupa solistului Ivan MoodyThe 5FDP Fan Club.

Foto: Facebook, Five Finger Death Punch