Rock News

Ville Valo (ex-H.I.M.) revine mâine cu muzică nouă sub numele VV

Ville Valo (ex-H.I.M.) a decis să își întărească portofoliul atașat proiectului solo VV, motiv pentru care revine cu material inedit vinerea asta.

Sfârșitul ăsta de săptămână urmează să ne aducă o surpriză extrem de plăcută, pe care deja o așteptăm cu mare nerăbdare. Conform publicației online Metal Hammer, fostul solist al grupului finlandez H.I.M. urmează să revină cu muzică nouă după aproximativ doi ani în care nu am auzit mai nimic despre el. Singurul indiciu pe care l-am primit este o postare pe Instagram, pe pagina heartagram: „Muzică nouă din partea lui VV pe 8 aprilie” – mai exact, vinerea asta.

Probabil ți-ai dat deja seama (asta dacă nu știai dinainte) că VV este numele proiectului solo al lui Valo. Artistul a lansat deja un EP cu trei melodii în 2020, acesta fiind intitulat „Gothica Fennica Vol. 1”. Astfel, materialul le-a oferit fanilor oportunitatea de a asculta piesele de mai jos (via BBM):

  1. Salute The Sanguine

  2. Run Away From The Sun

  3. Saturnine Saturnalia

H.I.M. și-au încetat activitatea în 2017, după lansarea celui de-al optulea album de studio din carieră, „Tears on Tape” (2013). Acesta a urcat pe prima poziție în clasamentul Billboard Hard Rock Albums și pe locul al treilea în Billboard Alternative Albums și în Billboard Rock Albums.

Foto: Facebook, Heartagram