Rock News

Ibaraki (Matt Heafy, Ihsahn) revin cu singleul „Rōnin” feat. Gerard Way

„Rōnin” (feat. Gerard Way) este deja cea de-a treia piesă extrasă de pe albumul de debut al proiectului Ibaraki, creat de Matt Heafy (Trivium) și Ihsahn (Emperor).

Cea de-a treia melodie ce aparține de proiectul Ibaraki (Matt Heafy feat. Ihsahn), „Rōnin”, ne aduce o nouă colaborare de senzație. De data asta, relatează publicația online Heavy Consequence, la piesa abia lansată a contribuit solistul My Chemical Romance, Gerard Way. Singleul „Rōnin” poate fi ascultat mai jos, alături de cele două melodii care l-au precedat. Despre singleurile „Akumu” și „Tamashii No Houkai” poți citi mai multe aici și aici.

„Un rōnin este un luptător fără stăpân,” a explicat Matt într-o declarație de presă. „Ultimele două compoziții complete de pe Rashōmon reprezintă o schimbare muzicală semnificativă. Albumul complet – cu excepția părților de intro și outro – este prezentat în ordine cronologică de la prima piesă scrisă și până la cea mai recentă,” a mărturisit el.

Artistul a recunoscut că Gerard este unul dintre artiștii care l-au inspirat de-a lungul carierei, la fel ca Nergal și Ihsahn, cu care a reușit, de asemenea, să colaboreze. „L-am privit pe Gerard ca pe o sursă de motivație constantă pentru a fi creativ. Deși eu și Gerard aparținem de genuri diferite decât cele de unde provin Ibaraki și black metalul – un fel de outsideri – spiritul și intenția din spatele reprezentațiilor noastre sunt cele care ne unesc în pasiunea pentru ruperea barierelor,” susține solistul.

„Rashōmon” urmează să apară pe piață la data de 6 mai, însă poate fi comandat în avans de aici.

Foto: Facebook, Ibaraki