Rock News

Corey Taylor (Slipknot) revine luna asta cu un disc solo

Noul material va conține atât coveruri, cât și înregistrări acustice ale unor piese incluse pe albumul „CMFT”.

Solistul Corey Taylor a anunțat saptămâna trecută că noul album Slipknot va apărea pe piață peste maximum trei luni. Cu toate acestea, se pare că asta nu a fost singura surpriză pregătită de artist pentru public. Taylor urmează să ne aducă un nou disc solo spre sfârșitul lunii ăsteia. Acesta va conține atât coveruri, cât și înregistrări acustice.

CMFT lansează un album de tipul B-sides, care va conține toate coverurile pe care le-am înregistrat și câteva versiuni acustice ale unor melodii care se regăsesc pe CMFT. Primul single va apărea, de fapt, pe data de 11 februarie, iar oamenii vor putea să îl descarce,” a declarat Taylor într-un interviu acordat pentru Eddie Trunk și preluat de publicația online Blabbermouth. „E vorba despre coverul nostru pentru melodia On The Dark Side, de la John Cafferty & The Beaver Brown Band, care este una dintre cele mai tari piese rock dintotdeauna. Este unul dintre cântecele noastre preferate pentru interpretări live”.

Noul album semnat CMFT va apărea pe piață la data de 25 februarie, însă asta nu înseamnă că Taylor nu mai are și alți ași în mânecă. „CMFT 2 este scris, am făcut demo și e gata de acțiune. În plus, compunem mereu chestii noi. Așa că vom fi într-o poziție foarte bună, probabil anul viitor, să ne apucăm să înregistrăm CMFT 2 […]. Dar asta o să fie, bineînțeles, după ce termin treaba cu Slipknot,” completează Taylor.

Primul album solo al lui Taylor, „CMFT”, a apărut pe piață în octombrie 2020. Discul a urcat printre primele zece poziții în numerose clasamente naționale, dar și în topul Rock Albums întocmit de Billboard.

Foto: Facebook, Corey Taylor