Rock News

Ghost debutează live melodia „Kaisarion”

Piesa este inclusă pe noul disc de studio al formației, „Impera”, ce va apărea pe piață în martie.

Suedezii de la Ghost sunt în mjlocul eforturilor de promovare a noului disc de studio, „Impera”, iar solistul Tobias Forge a ales să își surprindă fanii cu un debut live. După cum anunță publicația UCR, grupul a interpretat live în cadrul celui mai recent concert o piesă ne-lansată până acum de pe album. Astfel, ai oportunitatea de a asculta, mai jos, melodia „Kaisarion”.

Artiștii nu s-au limitat la acest cadou dăruit fanilor prezenți în public pentru spectacolul din Reno (Nevada), ci au mai interpretat, printre alte cântece consacrate, și „Hunter’s Moon”. Piesa ajunsese la urechile înfometate ale publicului în septembrie, însă nu a mai fost cântată live până acum.

Dacă ai cumva impresia că Forge s-a limitat la două piese debutate live (deși, în ipostaze diferite), noi suntem aici să îți spunem că pe scena aia s-a mai auzit și Metallica. Ghost au interpretat, spre încântarea publicului, și un cover după „Enter Sandman”.

Cel mai recent, Ghost au lansat alt single de pe noul album: „Call Me Little Sunshine”. Despre el, poți citi mai multe aici.

Cel de-al cincilea disc de studio semnat Ghost, „Impera”, va apărea pe piață la data de 11 martie.

Foto: Facebook, Ghost