Rock News

Megadeth anunță concerte noi pentru primăvara asta

Artiștii vor împărți scena cu Lamb Of God, In Flames și Trivium.

Formațiile Megadeth și Lamb Of God au reușit să își alinieze din nou calendarele într-un fel sau altul, și să oranizeze mai multe spectacole în comun, ne anunță cei de la Heavy Consequence. Aceste concerte nou-anunțate formează cea de-a doua parte a turneului „Metal Tour Of The Year”, rezultând într-o primăvară foarte ocupată pentru băieți.

Noile concerte adăugate pe lista turneului îi vor ține ocupați nu numai pe Lamb Of God și Megadeth, ci și pe băieții de la In Flames și Trvivium, care urmează să le ofere susținere titalinor.

The Metal Tour of the Year este exact ceea ce se deduce din titlu,” a declarat solistul Dave Mustaine. „O noapte în care aveți parte de unele dintre cele mai bune formații de heavy metal din lume – live și tare. Oricine a venit la vreunul dintre spectacolele de anul trecut înțelege la ce mă refer, doar că de data asta va fi și mai mișto. Nu ratați,” ne îndeamnă el.

Din păcate pentru noi, toate concertele sunt planificate pentru Statele Unite ale Americii, urmând să fie susținute între de 9 aprilie și 15 mai.

Foto: Instagram, Megadeth, @jarrodanthonee