Rock News

Meshuggah, headlinerul de la Artmania 2022, anunțat în premieră la Rock FM

În această dimineață, Codruța Vulcu (Artmania) a anunțat în Rockaholic, la Ciprian Muntele, headlinerii ediției 2022 a Festivalului Artmania și avem numai surprize plăcute, ca de obicei.

Meshuggah, nume legendar si „genre defining" al scenei metal internationale, una dintre zece cele mai importante formatii de hard rock si heavy metal potrivit „Rolling Stone" magazine, intra in line-up-ul ARTmania Festival 2022, revenind cu un show exploziv la zece ani de la primul lor concert din Romania. 

Cea de-a 15-a ediție a Festivalului ARTmania de la Sibiu va avea loc între 22-24 iulie 2022, abonamentele fiind deja disponibile pe eventim.ro. Toate abonamentele achiziționate pentru festivalul ARTmania în perioada 2019-2021 rămân valabile pentru ediția din 2022 a acestui eveniment, ARTmania mulțumind tuturor fanilor care au decis să le păstreze și să susțină festivalul în ciuda perioadei dificile prin care trecem cu toții.

Pe scena din Piața Mare de la Sibiu, în cele trei zile ale festivalului, vor urca (a-z): Cult of Luna, Leprous, Mercyful Fate, My Dying Bride, Pain of Salvation, Transatlantic, Testament, The Pineapple Thief, The Vintage Caravan completate de Bucovina, Dordeduh și Taine. În viitorul apropiat vor urma și alte anunțuri importante.