Rock News

Bring Me The Horizon anunță primii artiști ce vor urca pe scena festivalului organizat de ei

Printre cei confirmați se numără Bullet For My Valentine, Spiritbox, Beartooth și Motionless In White.

Bring Me The Horizon s-au pregătit intens, au întors situația pe toate părțile și au analizat toate laturile problemei. Acum, englezii au luat deciziile finale și au anunțat lineupul pentru festivalul pe care îl au plănuit pentru anul viitor. Sfârșitul de săptămână cuprins între 26 și 30 mai 2022 va fi unul incendiar – cel puțin în Malta.

După cum relatează publicația online Metal Hammer, BMTH i-au recrutat pentru festival pe Bullet For My Valentine, Spiritbox, Beartooth, Motionless In White, PVRIS, Wargasm și Nova Twins. Cu toate astea, lista este încă imcompletă, iar nume noi vor fi anunțate în curând.

„Abia așteptăm să fim gazdele unui festival tematic Bring Me The Horizon în Malta anul viitor, să venim cu un nivel de nebunie pe care îl poți aștepta de la un festival complet metal/rock,” declară solistul Oliver Sykes.

Muzicianul promite că, pe lângă reprezentația lor în calitate de cap de afiș, Bring Me The Horizon vor interpreta și piese mai vechi, ce nu au mai fost cântate live de ani buni. „Pe scurt, va fi cel mai tare weekend din toate timpurile,” susține Sykes.

Foto: Facebook, Bring Me The Horizon