Rock News

Jinjer colaborează cu fostul chitarist al trupei pentru videoclipul piesei „Disclosure!”

Piesa este extrasă de pe cel mai recent disc semnat Jinjer, „Wallflowers”, ce a apărut pe piață în august.

După lansarea albumului de studio „Wallflowers”, la sfârșitul lunii august, muzicienii de la Jinjer au continuat să se ocupe de promovarea materialului live. Din fericire, conform Metal Sucks, artiștii nu s-au rezumat numai la concerte, ci au revenit acum și cu un videoclip pentru încă unul dintre singleurile incluse pe album, „Disclosure!”. În situația asta, basistul Eugene Abdukhanov a insistat să ne explice și ce înseamnă piesa și clipul pentru formație.

Muzicianul insistă asupra faptului că ambele – și cântecul dar și reprezentrea vizuală – sunt extrem de importante pentru grup. „Nu numai că este una dintre melodiile noastre preferate de pe noul album și live, ci fostul nostru chitarist Dmitriy Oksen apare în clip și a fost foarte tare să lucrăm cu el din nou, chiar dacă în circumstanțe diferite,” spune artistul.

Încă de la jumătatea lunii trecute, Jinjer au plecat în turneu alături de Suicide Silence și All Hail The Yeti. Formațiile mai au plănuite douăzeci și două de reprezentații live, până la data de 12 decembrie.

Foto: Facebook, Jinjer