Rock News

The Rolling Stones revin cu un videoclip pentru melodia „Living In The Heart Of Love”

Piesa va fi inclusă pe materialul „Lost & Found”, o compilație de piese înregistrate odată cu cele create pentru discul „Tattoo You” (1981) și nelansate încă.

The Rolling Stones continuă să îl omagieze pe Charlie Watts în proiectele pe care le completează. După cum relatează publicația online Rolling Stone, artiștii au revenit cu un videoclip atașat piesei „Living In The Heart Of Love”, actrițele Marguerite Thiam și Nailia Harzoune aflându-se în rolurile principale ale mini-peliculei.

În desfășurarea clipului, în timp ce fetele se distrează și trăiesc aventura vieții lor, sunt ilustrate și imagini din perioada „Tattoo You” a formației, Charlie fiind cel pe care se concentrează majoritatea acestora. Clipul se sfârșește cu cuvintele „Charlie Is My Darling”, un mesaj preluat din denumirea filmării de concert lansate de grup în 1966.

Piesa a fost înregistrată odată cu cele incluse pe albumul „Tattoo You” (1981), însă a ajuns la urechile fanilor abia în luna august a anului curent. Singleul va fi inclus pe materialul aniversar ce urmează să apară la data de 22 octombrie.