Rock News

Mike Patton se bucură de susținerea colegilor de la Mr. Bungle

Artistul s-a văzut nevoit să renunțe la planurile live pentru toamna asta (alături de Faith No More și Mr. Bungle) din cauza deteriorării sănătății sale mintale.

Solistul Mike Patton le-a dat fanilor o veste tristă de curând – dacă urmărești activitatea formațiilor Faith No More și Mr. Bungle, probabil știi deja că turneele celor două grupuri au fost anulate. Este clar că artistul beneficiază de susținerea necondiționată a colegilor de la Faith No More (în ciuda faptului că muzicienii abia așteptau să urce pe scenă din nou) - mai multe detalii aici.

Colegii de la Mr. Bungle, relatează Loudwire, au aceeași atitudine – poate chiar mai afectuoasă. După ce Patton a anunțat că nu își poate face revenirea live din cauza deteriorării sănătății sale mintale, Dave Lombardo și Scott Ian și-au arătat susținerea pe social media.

Ian i-a scris lui Patton că „sănătatea lui este tot ce contează”, menționând că „este acolo pentru el în orice moment”.

Lombardo a exprimat cam același mesaj: „Dragul meu prieten și frate în muzică, ai susținerea mea completă să faci orice ai nevoie pentru sănătatea ta psihică și bunăstarea ta generală”.

Foto: Facebook, Mr. Bungle