Rock News

Bruce Springsteen și Barrack Obama se pregătesc să publice volumul „Renegades: Born in the U.S.A.”

După o colaborare de succes pentru podcastul „Renegades: Born in the USA”, cei doi au decis că a venit și momentul să publice o carte împreună.

Se pare că podcastul pe care Bruce Springsteen și Barack Obama l-au creat împreună nu mai este suficient pentru tot ce au de spus. Cei doi au decis, după cum ne atrage atenția publicația online Rolling Stone, să lanseze o carte: „Renegades: Born in the U.S.A.”. Volumul va apărea pe piață la data de 26 octombrie – un trailer pentru acesta poate fi urmărit mai jos.

„Au existat conversații serioase despre destinul țării, despre viitorul cetățenilor, și despre forțele distructive, urâte, corupte, din joc, ce s-ar bucura să poată elimina totul,” spune Bruce în pasajele introductive ale cărții. „Aceasta este o perioadă de vigilență care ne este testată cu adevărat propria esență. Conversațiile dificile despre cine suntem și cine vrem să devenim poate pot servi ca o mică hartă care să îi ghideze pe co-cetățenii noștri,” completează muzicianul.

Tot la începutul volumului, Obama mărturisește că, de-a lungul anilor, a descoperit multe aspecte pe care le are în comun cu Springsteen. Fostul Președinte al Statelor Unite afirmă că el și Bruce au urmat căi paralele pentru a înțelege țara „care le-a oferit atât de multe”.